Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Pelioikeus

Pelioikeus

Pelioikeuden ilmoittaminen

Osakkeenomistajat (ei yritykset ja yhteisöt) voivat tehdä pelioikeusilmoituksen kirjautumalla omilla tunnuksillaan NexGolf-järjestelmään https://hgcc.nexgolf.fi/. Osakas voi nimetä järjestelmän kautta joko itsensä tai jonkun toisen HGCC:n jäsenen osakkeensa pelioikeuden käyttäjäksi.
Sähköinen ilmoitus ei ole mahdollista, jos nimeät pelioikeuden toisen seuran, kuin HGCC:n jäsenelle tai haluat käyttää pelioikeuttasi 20 -kierroksen pelikorttina. Pelioikeusilmoitus tulee tällöin tehdä perinteisellä lomakkeella (linkki sivun alalaidassa) tai ilmoittaa sähköpostilla, (juha.laukkanen@harjattulagolf.fi) kun kaikki lomakkeessa pyydetyt tiedot ilmoitetaan.

Kun teet sähköisen ilmoituksen, toimi näin:
1. Kirjaudu NexGolfiin (http://hgcc.nexgolf.fi/) omilla tunnuksillasi (jos olet unohtanut jäsen/asiakasnumeroasi, voit tarkistaa sen saamastasi vastikelaskusta).
2. Kun olet kirjautunut sisään, valitse kohta ”Omat osakkeet”
3, Klikkaa osakenumeroa (harmaalla tekstillä)
a. Jos käytät itse pelioikeutesi, klikkaa ”LISÄÄ ITSELLE”.
b. Jos vuokraat pelioikeutesi jollekin toiselle HGCC:n jäsenelle, haet hänet joko jäsennumerolla, etunimellä tai sukunimellä. Valitse oikea henkilö esiin tulevasta listasta ja klikkaa ”LISÄÄ”.
4. Pelioikeus/ -oikeudet tulevat näin käyttöön ja muita toimenpiteitä ei tarvita.

Lomakkeet