Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Osakkuus

Osakkuus

Oletko koskaan miettinyt golfosaketta? Oikeasti miettinyt?

Voisiko Harjattula Golfin osake olla sittenkin sinulle se järkevin tapa harrastaa? Kaikille golfosake ei tietenkään sovi, mutta usein aktiiviselle pelaajalle osakkuus on järkevin (ja edullisin) tapa pelata.

Osakkaana saat:

Osakkaana varmistat pelisi vuosiksi eteenpäin – pelioikeuden hankit aina yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Harjattula Golfin hoitovastike vuonna 2024 on 735€ – peliokeus 890 €.

Harjattula Golfissa n. 20 osaketta vaihtaa omistajaa vuosittain, joten vastoin vanhoja harhaluuloja, osakkeesta pääsee myös eroon, kun sen aika on.

Banneri

Mikäli et jonain vuonna itse pelaa, voit joko vuokrata itse pelioikeuden eteenpäin tai jättää pelioikeuden yhtiön pelioikeuspooliin yhtiön edelleen vuokrattavaksi. Pelioikeuspoolista voit lukea lisää täältä.

Kenttä ja yhtiö

Harjattula Golf on osakkaiden, eli golfareiden, omistama kenttä omalla 70 hehtaarin maapohjalla. Harjattulassa yhtiönomistus on tasaisesti jakautunut aktiivipelaajien kesken ja kaikki päätöksenteko tehdään pelaajalähtöisesti, pelaajan etua ajatellen. Tämä antaa kenttäyhtiölle (eli osakkaille) vahvat edellytykset kehittää ja parantaa kenttää.

Kenttäyhtiön talous on hyvässä kunnossa ja tase on vahva. Kentän kehittämisestä on laadittu 5-vuotissuunnitelma, jolla varmistamme kentän jatkuvan laadun paranemisen ja tarvittavat korjausinvestoinnit. Suunnitelmallisen työn ansiosta kenttä onkin ollut viime pelikausina erinomaisessa kunnossa.

Kiinnostuitko tai haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Juha Laukkanen
040 754 5106
juha.laukkanen@harjattulagolf.fi