Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Senioritoimikunnan tiedote 1/2023

Senioritoimikunnan tiedote 1/2023

20.4.2023

Hei Golfarit, uusi pelikausi lähestyy.
Tiedotteeseen on kerätty alustavat suunnitelmat tulevasta pelikaudesta.
Tervetuloa kaikki mukaan!

 

Viikkokisat alkavat  01.05.2023   (säävaraus)

Sponsorina toimii Vanhan-ajan Osto- ja Myyntiliike K.J.Simolin.

 

HUOMIO!  Viikkokisat uudistuvat kaudelle 2023

Uudistusten tavoitteena on antaa mahdollisimman monelle seniorille mahdollisuus pelata viikkokisaa. Siksi lisäsimme vapauden valita pelipäivä väliltä ma – to.

Lisäksi toimme mukaan tasoituksellisen lyöntipelin sarjan, jonka toivomme kiinnostavan osaa senioreista.

Peliaika:

Viikkokisat pelataan joka viikko maanantaista torstaihin haluamanaan päivänä ja kellonaikana alkaen 01.05.2023 (säävaraus). Jos kenttä ei ole tuolloin auki, niin alkaen kentän avauspäivästä. Osallistumisoikeus on seniori-ikäisellä (50+) HGCC ry:n jäsenellä sekä pelioikeuden omaavalla osakkaalla. Voit pelata yhden kierroksen viikossa. Mikäli pelaaja keskeyttää kilpailukierroksen on siitä ilmoitettava Caddiemasterille ja pelaaja merkitään tuloksiin keskeyttäneeksi, eikä hänellä ole mahdollisuutta pelata saman viikon aikana uutta kilpailukierrosta. Poikkeuksena tästä olosuhteista johtuva kenttähenkilökunnan toimesta tapahtuva kentän sulkeminen (kuten ukkonen tai rankkasade). Osallistumishinta on 3 Euroa/kierros. Kierros maksetaan ennen kierroksen alkamista. Viimeinen peliviikko on vko 36. Finaalit pelataan keskiviikkona 13.09.2023

Sarjat:

Viikkokisoja pelataan kahdessa sarjassa: Pb ja Hcp lyöntipeli. Pelaajan on osallistuessaan ensimmäiseen viikkokisaansa, ilmoitettava kumpaan sarjaan osallistuu kauden aikana eikä tätä valintaa voi muuttaa myöhemmin. Tasoitusrajoja osallistumiseen sarjoissa ei ole. Kuitenkin korkein annettava tasoitus on 36. Senioritoimikunta varaa oikeuden yhdistää sarjat yhdeksi Pb sarjaksi, jos katsoo sen tarpeelliseksi.

 Kuukausipalkinnot ja päätöskisa:

Joka kuukausi palkitaan kummassakin sarjassa kuukauden paras pelaaja huomioiden kunkin pelaajan kolme parasta tulosta kuukauden aikana – PB sarjassa kolmen parhaan kierroksen pisteet yhteensä – HCP lyöntipelisarjassa kolmen parhaan kierroksen nettotulokset yhteensä. Tasatilanteissa voittaja on alimman tasoituksen omaava pelaaja. Kuukausipalkintoon vaikuttavat viikot: Toukokuu vkot 18–22, kesäkuu vkot 23–26, heinäkuu vkot 27–30, elokuu vkot 31–35. Viikko 36 ei osallistu mihinkään kuukausipalkintoon, mutta sillä voi parannella asemiaan päätöskilpailua ajatellen.

Päätöskisaan kutsutaan kummastakin sarjasta 15 parasta pelaajaa, huomioiden pelaajan 10 parasta tulosta yhteensä kauden aikana. Kutsuttavan ollessa estynyt, hänen tilalleen ei kutsuta seuraavia listalta. Päätöskierroksen hinta on 15 €, johon sisältyy päätöslounas ja palkintojen jako. Päätöskisassa palkitaan 5 parasta molemmista sarjoista. Hyvityspisteitä ei jaeta.

Tulosten merkitseminen ja pelattava tee:

Kilpailusta pidetään kirjallista tuloskorttia ja sen allekirjoittavat tarkastuksen jälkeen pelaaja ja merkitsijä, kuten missä tahansa kilpailussa. Avio- tai avoparit eivät voi toimia toistensa merkitsijöinä. Kilpailussa noudatetaan kaikilta osin Golfin sääntöjä ja Harjattulan paikallissääntöjä. Pelaaja saa itse valita miltä teeltä kulloinkin pelaa ja pelattu tee on selkeästi merkittävä tuloskorttiin ja myös varmistettava viimeistään tuloskortin jättämisen yhteydessä, että Caddiemaster merkitsee pelatun teen oikein tuloksiin.

Yleistä:

Tulokset julkaistaan NexGolfiin kunkin viikon perjantaina ennen klo 12.00 ja syötetään WHS järjestelmään niin, että mahdolliset tasoitusmuutokset tulevat voimaan lauantaiaamuna. Kotisivuilla /Jäsenille/ Senioritoimikunta on linkki viikkotuloksiin.

Seuratkaa myös itse, että laskenta menee oikein. Jos on huomautettavaa, ota yhteys Teppoon tai Jarmoon, huomautusaika 1 viikko.

Etukäteen torstain aamupäivälle varatusta seniorien lähtöajasta luovutaan.

 

 

Senioreiden Reikäpelit

  • Tasoituksellinen ¾ osa tasoituksin
  • Tasoitukseton
Sponsorina reikäpeleissä: sporttiapteekki.fi
Reikäpeli-ilmoittautumiset alkavat heti kun kenttä aukeaa. Viimeinen ilmoittatumispäivä on 10.05.2023

 

 

HGCC Senior Open 2023  / Lauantaina 20.05.2023

Sponsored by     GOLFPUOTI
Lähdöt:         Yhteislähtö klo 10.00
Pelimuodot:
Scratch, sarja 0.0 – 9.9
Hcp lyöntipeli, sarja 10.0 – 17.9
Piste bogey, sarja 18.0 – 36.0

Minimi osallistumismäärä sarjoissa on 6 pelaajaa. Kilpailutasoitus max. 36.0

N50+ tii 49 /  M50+ tii 58  /   M70 saa pelata joko tii 58 tai tii 49, paitsi scratch sarjassa.

Ilmoittautumiset to 16.05.2023 klo 16.00 mennessä

 

 

Varsinais-Suomen Senioriliiga

Kaudella 2023 senioriliiga pelataan 11 seuran voimin eli meille tulee viisi vierasottelua ja viisi kotiottelua. Pelataan stableford pistebogeya normaalisäännöin. Tasoitusraja on hcp 36, mutta myös korkeammalla tasoituksella pelaava voi osallistua pelaten kuitenkin em. tasoituksella. Tasoituksissa huomioidaan pelattavan kentän slope-taulukot normaalisti.

Ottelut pelataan 12 henkisi joukkuein, joissa on sarjoittain 4 miessenioria, 2 naissenioria ja 6 veteraania (+65 v. Miehiä ja/tai naisia) . Lopputulokseen huomioidaan paremman puolikkaan tulos kustakin sarjasta. Naiset ja veteraanit pelaavat punaisilta ja miehet keltaisilta tai kukin ryhmä muuten merkityiltä vastaavilta teeltä – kuten meillä 49 ja 58.

Koska naisseniorien sarja muodostuu vain kahdesta pelaajasta on erityisen toivottavaa, että aktiivisia naissenioreja ilmoittautuu myös veteraanisarjaan mukaan runsaasti.

Ilmoittautuminen otteluihin eli, että on käytettävissä joukkueeseen, tapahtuu nexgolfin kautta. Joukkueelle nimetty kapteeni valitsee ilmoittautuneista joukkueen – puolet edellisen viikkokilpailun tulosten mukaan ja puolet kapteenin valintana. On erityisen toivottavaa, että otteluihin ilmoittaudutaan myös silloin, kun ilmoittautuneita on jo 12 henkeä, jotta mahdollisimman moni voidaan kauden aikana valita mukaan kisailemaan.

Valituille joukkueen jäsenille ilmoitetaan tekstiviestillä viimeistään ottelua edeltävänä viikonloppuna. Kilpailumaksu vierasotteluissa on 30 €, josta Harjattulan pelaajat maksavat itse 10 €.

Kilpailumaksu sisältää lounaan pelin jälkeen. Kotiottelut eivät maksa mitään ja sisältävät aamukahvin ja lounaan.

 

 

Seniorien kilpailukalenteri 2023

Alustava senioreiden kilpailukalenteri on julkaistu kotisivuilla /Jäsenille/ Senioritoimikunta

ti 23.05. V‑S Senioriliiga, vierasottelut  KGM-HGCC

la 20.05. HGCC Senior Open 2023

ti 30.05. V-S Senioriliiga  HGCC-AGN

 

ke 07.06. V‑S Senioriliiga, vierasottelu  UGK-HGCC

ma 12.06. V‑S Senioriliiga, vierasottelu  LoG-HGCC

tiedoksi: ti 20.06. Senior Aluetour Yyteri Golf (I/III)

ma 26.06. Seuraottelu  HGCC-UGK

 

tiedoksi: to 06.07. Senior Aluetour Salo Golf  (II/III)

ti 11.07. V‑S Senioriliiga HGCC-ArGC

ma 17.07. Seuraottelu HGCC-RG

ti 18.07. V‑S Senioriliiga HGCC-MTG

ti 25.07. V‑S Senioriliiga, vierasottelu AG-HGCC

tiedoksi: ma 31.07. Senior Aluetour Kultaranta Golf  (III/III)

 

ti 08.08. V‑S Senioriliiga HGCC-SaG

ma 14.08. V‑S Senioriliiga, vierasottelu WGCC-HGCC

ti 29.08. V‑S Senioriliiga HGCC-AlGo

 

ke 13.09.  Viikkokisojen finaali

Senioreiden tiedotus kotisivuilla sekä fb HGCC Seniorit -sivulla.