Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Klubimestaruus­kisat 2022

Klubimestaruus­kisat 2022

3.8.2022

Hyvät seuramme jäsen,

Seuramme kuluvan kauden Klubimestaruuksista pelataan la 20.8. – su 21.8.2022

Klubimestaruudet ratkotaan kaikkiaan kuudessa (6) tasoituksettomassa Scratch-lyöntipelisarjassa ja järjestyksessä MiehetSeniorimiehetVeteraanit, NaisetSeniorinaiset sekä Juniorit. Kaikissa sarjoissa pelataan kaksipäiväinen kilpailu.

Miesten sarjassa pelataan kolme kierrosta (54 reikää) siten, että lauantaina pelataan 36 reikää ja sunnuntaina 18 reikää. Muissa sarjoissa pelataan 18 + 18 reikää. Miesten sarjan lauantain toinen kierros ajoitetaan niin, että osallistujilla on aikaa ruokailla ja virkistäytyä kierrosten välissä. Samoin sunnuntain miesten kolmannen kierroksen lähdöt ovat aikaisintaan klo 13:00.

Arvokilpailujen tapaan aloitamme molempina kilpailupäivinä väliaikalähdöin ja sarjoittain alk. klo 08:00. Kilpailut pelataan joko kahden tai kolmen hengen ryhmissä, riippuen eri sarjojen osallistujamääristä. Sunnuntai pelataan käännetyssä sarjajärjestyksessä sekä lauantain tulosten mukaisessa paremmuusjärjestyksessä.

Palkintojen jako on välittömästi kunkin sarjan tulosten varmistuttua. Kilpailussa palkitaan kunkin sarjan kolme parasta lahjakortein. Lisäksi molempien päivien kolme parasta tasoituksellista lyöntipelitulosta, kaikki sarjat huomioiden, palkitaan lahjakortein. Parhaan SCR-tuloksen tehnyt mies ja nainen, kaikki sarjat huomioiden, saavat oman nimetyn ”Klubimestari” -parkkipaikan käyttöönsä, aina seuraaviin mestaruuskisoihin asti.

Kilpailijoille tarjotaan keittolounas molempina kilpailupäivinä. Kilpailu on jäsenillemme maksuton.

Tarkemmat kilpailumääräykset ja kilpailuohje ovat tämän postin liitteenä. Ilmoittautuminen https://hgcc.nexgolf.fi tai Caddiemaster puh. 040 587 6523.

Tervetuloa mukaan Klubimestaruuskisoihin ja haastamaan oma pelitaso golfin perinteisimmässä muodossa!

HGCC
Kilpailutoimikunta