Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Kenttä siirtyy syksyyn

Kenttä siirtyy syksyyn

30.9.2022

Hyvät golfyhteisömme jäsenet,

Golfkausi 2022 on kääntynyt syksyyn. Sen myötä seuraavassa muutamia ajankohtaisia asioita.

Kenttä ja siitä huolehtiminen

Olemme avanneet kolmosen lyöntipaikalle tekonurmesta toteutetun 16m2   lyöntipaikan, josta loppukauden pelaaminen tapahtuu. Kaikki tiit (49–63) pelaavat ko. lyöntipaikalta, josta matkaa Greenin keskelle on 90 m. Ratkaisulla vähennämme lyöntipaikkojen kulutusta siirtymäaikoina (kevät ja syksy), jolloin ruohon kasvu ja lyöntijälkien palautuminen ovat vähäistä. Samanlaiset tekonurmipaikat tullaan asentamaan vielä väylien 11 ja 17 lyöntipaikoille.

Ykkösen lyöntipaikan vieressä olevaan ”hiekka pullot” laatikkoon on hankittu 40 kpl uusia lyöntijälkien hiekoitukseen tarkoitettuja pulloja. Ne ovat käyttöä varten, eli poimikaapa sieltä mukaanne kierrokselle. Korjaushiekkaa saa pullolaatikon vierestä sekä puolimatkan kioskilta. Kierroksen jälkeen pullot palautetaan niille kuuluvaan laatikkoon.

Erityishuomio pallon lyönti- ja alastulojälkiin.

Jokaisen kentän käyttäjän velvollisuutena on huolehtia lyönti- ja alastulojälkien korjaamisesta väylillä ja viheriöillä. Syksyn viileissä ja kosteissa kenttäolosuhteissa kasvitautien riski kasvaa ja varsinkin korjaamattomat lyönti- ja alastulojäljet ovat tautiherkkiä. Pyrimme pitämään kentän auki aina lokakuun loppuun asti, joten erityishuomia jälkien korjaamiseen.

Klubin ja kioskin palvelut lokakuussa

Klubi ja puolimatkan kioski palvelevat lokakuussa seuraavasti: Caddiemasterin toimisto on avoinna joka päivä klo 09:00-17:00. Klubiravintolassa on arkisin ainoastaan kahvilapalvelut. Lounas tarjolla viikonloppuisin (la-su). Kioski palvelee joka päivä säävarauksella ja tarvittaessa kioskille järjestetään itsepalveluna kahvia ja pientä syötävää.

Kinkkukisailua vielä su 2.10. ja su 9.10. (säävaruksella)

Kilpailukauden päättäviä kinkkukilpailuja pelataan vielä tulevana sunnuntaina 2.10. sekä sunnuntaina 9.10. Kilpailulähtöjä on varattu molempiin aamuihin klo 9:30-11:30. Kilpailuun mahtuu max. 48 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpailuissa palkitaan kolme parasta kinkkulahjakortein, jotka luovutetaan palkinnon saajille su 9.10. kisan jälkeen. Lahjakortit noudettavissa caddiemasterin toimistosta (huom. myös 25.9. olleen kinkkukisan kolmen parhaan lahjakortit).