Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Harjattulan kenttä avautuu vapuksi!

Harjattulan kenttä avautuu vapuksi!

27.4.2022

Hyvät Harjattula Golfin osakkaat, jäsenet ja yhteistyökumppanit, 

Harjattulan kenttä avaa vappuaattona.  Menneen talven olosuhteet ovat olleet monella tapaa poikkeukselliset, moneen aikaisempaan verrattuna ja tämä myös näkyy kentällämme. Kentän maapohja routi lumettoman alkutalven aikana poikkeuksellisen syvälle ja on hidastanut lumen ja varsinkin jään sulamista tänä keväänä. Olemme pelipintojen osalta normaalista lähtötasosta pari viikkoa myöhässä, mutta kirimme aikataulua kiinni, kun säät hiukan lämpenevät. Nyt kuitenkin aloitamme.

Pihatalkoot ja kauden avaus

Aloitamme vappuaattona la 30.4. perinteisillä pihatalkoilla klo 10:00. Kentälle pääsee n. klo 12:00 eteenpäin ja talkooväellä on luonnollisesti etuajo-oikeus. Lauantaina on käytössä palloränni, ei normaalia ajanvarausta. Tervetuloa pihatalkoisiin ja jos omia välineitä (lehtiharavaa, työkäsineitä jne.) löytyy, niin ottakaa mukaan. Talkooväelle on tarjolla keittolounas ja kuohuvaa vapun kunniaksi.

Vastike- ja jäsenmaksut sekä pelioikeuden nimeäminen 

Kaikkien kauden 2022 maksujen tulee olla maksettuina ennen kentälle menoa. Myös pelioikeuden nimeäminen tulee olla tehtynä. Pelioikeuden nimeäminen onnistuu parhaiten NexGolf-järjestelmässä, kun pelioikeus nimetään joko itselle tai toiselle HGCC:n jäsenelle https://hgcc.nexgolf.fi  (Oma NexGolf → Osakkeet → Pelioikeudet). Yritys- ja yhteisöomistajat voivat käyttää nimeämiseen verkkosivuiltamme löytyvää lomaketta https://harjattulagolf.fi/osakkaille/pelioikeus/ → lomakkeet tai ilmoittaa nimeämisestä sähköpostilla caddie@harjattulagolf.fi tai juha.laukkanen@harjattulagolf.fi  

Peliaikojen varaus 

NexGolf-ajanvarausjärjestelmä https://hgcc.nexgolf.fi avataan lauantaina 30.4. klo 12:00 ja peliaikojen nettivaraukset ovat mahdollisia sunnuntaista 1.5. eteenpäin. Pakkasriskin ja caddiemasterin lyhyemmän aukiolon vuoksi, nettiajanvaraukset ovat aluksi mahdollisia klo 09:00-18:00 lähtöajoille. Noudatamme myös normaaleja osakas-, jäsen-, ja vieraspelaajien porrastettuja ajanvarausaikoja ja -oikeuksia. (Pelioikeudella pelaavat HGCC:n osakkaat ja jäsenet voivat vahvistaa oman lähtöaikansa 60 min ennen starttia, NexGolf-järjestelmän kautta). Puhelinvaraukset caddiemasterilta puh. 040 587 6523.

Caddiemasterin toimisto on auki

Caddiemasterin toimisto palvelee aluksi klo 9:0016:00. puh. 040 587 6523 tai caddie@harjattulagolf.fi

Kilpailukalenteri 2022

Kilpailukalenteri ja kilpailuilmoittautuminen avataan yhdessä ajanvarauksen kanssa la klo 12:00. Ensimmäiset kilpailumme siirtyvät olosuhteiden takia viikolla eteenpäin siten, että Avaus Scramble pelataan la 7.5. ja President´s Open la 14.5. Vaikka koronarajoitukset on käytännössä purettu, ei ole mitään syytä aliarvioida tilannetta. Seuraamme koronatilanteen kehitystä kohti kesää ja pelaamme alkukauden kilpailut väliaikalähdöillä. Tämä myös mahdollistaa klubiravintolallemme sujuvan ja turvallisen palvelun kilpailujen ruokailun yhteydessä.

Klubiravintola ja puolimatkan kioski  

Klubiravintolaa ja puolimatkan kioskia hoitavat vanhaan malliin Harjattulan Klubin Ay:n pojat. Klubiravintola tarjoaa aluksi kahvilapalvelut. Kioski palvelee normaalisti heti lauantaista 30.4. eteenpäin. Kioskin kesävesiliittymä on kytketty ja WC:t ovat normaalisti käytössä heti kauden alusta. 

Osakkaiden etukortti 

Osakkaiden Länsi- ja Lounais-rannikon Cardu-etukorttisovellus on päivittynyt 2022 kaudelle. Osakekenttien välinen etuohjelma käynnistyy virallisesti ma 2.5.2022 eteenpäin. Tiedotamme osakkaitamme vielä kautta 2022 koskevalla tiedotteella erikseen.

Onko pelioikeus, opiskelijapelioikeus tai pelikortti vielä haussa

Seuramme hallinnoimasta pelioikeuspoolista löytyy vielä ratkaisu tilanteeseen. Olethan yhteydessä asiasta suoraan juha.laukkanen@harjattulagolf.fi tai puh. 040 754 5106, niin laitetaan asia kuntoon.

Korona on edelleen kiusanamme

Tulethan kentälle vain terveenä. Vaikka rajoitukset ovat käytännössä poistettu, on suosituksia edelleen hyvä noudattaa https://www.turku.fi/korona/suositukset-ja-rajoitukset Tämä osataan jo ja käytänteet ovat meille tuttuja. Harkitsevaisuus ja vastuullisuus ovat edelleen valttia. Tehdään jälleen yhdessä hieno kauden avaus ja golfkausi 2022.

Kaikille erinomaista ja pian alkavaa golfkautta!

Golfterveisin,
Harjattula Golf Oy
Harjattula Golf & Country Club
Harjattulan Klubi Ay