Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Uusi alueellinen Lady Tour

Uusi alueellinen Lady Tour

11.4.2021

Lady Tour Logo L800 Px

9.8.2021

Alueellinen Lady Tour päättyi eilen Naantalin Aurinko Golfissa. Kaiken kaikkiaan Tourille osallistui viiden kisan aikana yhteensä 268 naista. Lopputuloksessa huomioitiin vain kolme parasta kierrosta.

Tämä oli ensimmäinen kokeiluvuosi ja ensi vuonna otetaan uusiksi.

Lady Tourin lopulliset tulokset.

 

Tervetuloa osallistumaan naisten avoimelle kiertueelle. Viisi osakilpailua, viidellä eri kentällä, viiden viikon ja viiden päivän aikana. Voit osallistua yhteen, kahteen – tai vaikka kaikkiin. Joka tapauksessa vain kolme parasta kilpailutulosta huomioidaan, vaikka olisit osallistunut kaikkiin viiteen. Pelimuotona on 18 reiän pistebogey. Kilpailu pelataan naisten teeltä.

Kiertue starttaa Aura Golfista, jossa pelataan Mamselli la 3.7. ja päättyy su 8.8. Aurinko Golfiin. Lähdetään vaikka isommallakin porukalla valloittamaan naapurikenttiä.

Ilmoittautumiset osakilpailuihin tapahtuu järjestävän seuran Caddiemasterin, NexGolfin tai TeeTimen kautta. 

Kauden 2021 osakilpailut

  • la 3.7. Mamselli/ Aura Golf
  • ti 6.7. Ulrica/ Harjattula Golf
  • Su 18.7. Blanca (pari scramble)/ Archipelagia Golf
  • La 31.7. Cecilia/ Kankaisten Golf
  • su 8.8. Birgitta/ Aurinko Golf
Kilpailumaksu

Osakilpailun kilpailumaksu on kunkin kilpailun normaali kisamaksu. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan osakilpailuihin kunkin kentän caddiemasterin, Nexgolfin tai TeeTimen kautta. Samalla osallistut automaattisesti Lady Tourille.

Pelimuoto

18 reiän PB

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan yleisiä voimassaolevia golfin sääntöjä sekä järjestävän kentän kilpailukohtaisia kilpailumääräyksiä. Tasatuloksen ratkaisu yksittäisessä osakilpailussa: tasoitus, viimeiset 9 reikää, viimeiset 6 reikää, viimeiset 3 reikää, viimeinen 1 reikä. Jos kokonais tuloksissa on pelaajia tasapisteillä kolmen (3) osakilpailun yhteistuloksen jälkeen, ratkaisee järjestyksen viimeksi pelatun kisan viimeiset 9/6/3 reikää.

Palkinnot

Tourin viisi (5) parasta palkitaan viimeisen kilpailun jälkeen. Jos palkinnon saaja ei ole läsnä palkintojenjaossa ollaan häneen henkilökohtaisesti yhteydessä. Jokaisessa osakilpailussa palkitaan kunkin seuran omalla tavalla parhaat.

Viimeisessä osakilpailussa (8.8.) suoritetaan erillinen arvonta niiden osallistujien kesken, jotka ovat osallistuneet kaikkiin osakilpailuihin.

Osallistumisoikeus

Naispelaaja, jolla on jonkun suomalaisen golfseuran jäsenyys ja ikää yli 18-vuotta, on oikeutettu osallistumaan tourille. Kun on osallistunut johonkin viidestä osakilpailusta, on automaattisesti mukana myös tourilla. Kilpailun johtajana toimii kussakin osakilpailussa vastaava kilpailun johtaja / tuomari.

Pisteytys

Yhteistulokseen lasketaan kussakin osakilpailussa ansaitut bogeypisteet. Poikkeus on Paraisten kilpailu, joka on parikilpailu. Tässä osakilpailussa molemmat parit saavan kilpailutuloksen muutettuna pb-tulokseksi. Tourille tuloksesta kelpuutetaan ¾-tulos.

Tulosseuranta

Kun Lady Tour käynnistyy, tulee tähän linkki, josta voi seurata kokonaistilannetta.

 

Sääntöihin voi tulla vielä muutoksia ennen ensimmäistä kisaa.