Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Tiedote osakkeenomistajille

Tiedote osakkeenomistajille

11.2.2021

Arvoisa Harjattula Golf Oy:n osakkeenomistaja,

Kevättalvinen hanki hohtaa kirkkaana ja raikkaasta pakkassäästä nauttii huomattava määrä päivittäisiä hiihtäjiä kenttäämme kiertävällä ladulla. Kevättä kohti mennään, eikä 2021 golfkauden alkuun ole enää kovinkaan pitkä aika. Poikkeusoloista huolimatta, saimme yhtiökokouksemme etäyhteyksin järjestettyä ja yhtiön toiminnan kannalta tärkeät vuosittaiset päätökset tehtyä. Seuraavassa muutamia ennakkonostoja tulevaan kauteen.

2021 yhtiövastikelaskutus

Tammikuun 29. päivänä pidetty yhtiökokous vahvisti vuoden 2021 osakekohtaiset vastikemaksut. Hoitovastike päätettiin säilyttää entisellään ja rahoitusvastikkeet laskivat edellisvuodesta. Vastikelaskutus tapahtuu sähköisesti NexGolf -järjestelmämme kautta, sähköisen laskujen vastaanottovalinnan tehneille osakkaille. Järjestelmä lähettää laskun saapumisilmoituksen osakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Huom. Vastikelaskut saapuvat kaikille osakkaille myös perinteisenä kirjepostina. Osalla osakkaistamme ei ole sähköisen laskun vastaanottomahdollisuutta tai sitä ei ole valittuna, sähköpostiosoite puuttuu tai osoitetieto on vanhentunut. Vuoden 2021 yhtiövastikelaskun voi siis maksaa molemmilla tavoilla, joko postista saapuvalla perinteisellä paperilaskulla tai sähköisellä NexGolf -laskulla. Laskutiedot ovat molemmissa identtiset. Eräpäivän jälkeisen maksuvalvonnan siirrämme yhteistyökumppanillemme Visma Financial Solutions Oy:lle.

Pelioikeuspool 2021

Jos päätät vuokrata osakkeesi pelioikeuden alkavalla kaudella voi seuramme HGCC ry:n hallinnoima Pelioikeuspool hoitaa vuokrauksen puolestasi. Vuokrasimme viime kaudella Poolista kaikkiaan 108 kpl erilaista pelioikeustuotetta ja vuokratuottoa tilitimme osakkaille 603,50 € euroa/ vuokralle jätetty osake. Vuokratuotto tilitetään lyhentämättömänä mukana olevien osakkeiden/pelioikeuksien määrällä jaettuna. Voit tutustua tarkemmin Pelioikeuspooliin, sen tarkoitukseen ja sääntöihin täältä: https://harjattulagolf.fi/osakkaille/pelioikeuspooli/

2021 osakaseduista

Osakkaan edut säilyvät ennallaan, muutamin lisäyksin. Alueellinen yhteistyö 12 muun osakekentän kanssa jatkuu. Etukierrosten määrä lisääntyy kahdesta kolmeen ja itse etukortti vaihtuu uuteen päivitettyyn versioon. Osakkaiden vaihtopelipäivät lähikenttien kanssa jatkuvat myös. Osakasgolf tapahtumiemme alustavat päivämäärät ovat la 3.7. ja la 11.9. Otamme keväällä käyttöön 10 kpl uusia golfautoja. Autojen leasingrahoitusmalli on muuttunut siten, että voimme jatkossa tarjota autot osakkaille 20 €/kierros. Osakasedut tarkentuvat vielä kevään aikana, joten pidätämme oikeudet muutoksiin. https://harjattulagolf.fi/osakkaille/osakasedut/

Kentästä ja kentänhoidosta

Totuttua kovemmasta talvesta huolimatta kentän talvehtiminen on sujunut toistaiseksi hyvin. Kenttä ehti routia ennen lumen tuloa, joten lumi toimii nyt hyvänä eristeenä pakkasta vastaan. Kenttämestarimme Juho Sillantaka haastattelee paraikaa tulevan kauden kesätyöntekijöitä ja hakijoita on ollut paljon. Hallituksen piirustuslaudalla on kastelujärjestelmän uusimissuunnitelma tarjouksineen sekä hankkeen rahoitusmallin rakentaminen.

Erinomaista golfkauden 2021 odotusta!

Harjattula Golf Oy