Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Senioritoimikunnan tiedote 1/21

Senioritoimikunnan tiedote 1/21

29.3.2021

Iloinen tervehdys täältä senioritoimikunnasta uudet ja vähän vanhemmat seniorigolffarit. Uusi kausi on tulossa ja innolla odotan ainakin itse, mitä uutta tänä vuonna kentällä tapahtuu. Sen verran hyvä maku jäi viime kaudesta. Olemme uudistamassa toimintaamme ja kaipaamme lisää tekijöitä. Jos kiinnostut seniorien toiminnasta, tule mukaan tekemään, se on mukava lisä hyvän harrastuksen parissa.

Tämän hetkinen kokoonpano: Pekka Kuusisto (pj), Mirja Stolt, Teppo Kaleva ja Teija Westerholm

Sujuva pelaaminen

On tärkeää, että me seniorit näytämme hyvää esimerkkiä kentällä, myös nuoremmille. Meillä joilla on aikaa viettää harrastuksen parissa, voisimme olla ajamassa uusia tulokkaita sisään lajiin ja yhteisöömme. Emme viivyttele, osamme säännöt ja päästämme nopeammat ohi ja niin kiire ei ole, että ehdimme paikata lyöntijäljet ja greenillä alastulojäljet. Sallittua ja jopa toivottavaa, on myös korjata toisten jäljet. Jos pelikaverit eivät huomaa aiheuttamaansa vahinkoa, voi siitä muistuttaa.

Reikäpelit aloitetaan maanantaina 10.5

Ilmoittautumiset 7.5 mennessä nexgolffiin. Tasoituksellinen ¾ osa tasoituksin. Tasoitukseton

Sponsorina toimii:

Sporttiapteekki

Viikkokisat – alkavat torstaina 6.5

Sponsorina toimii Vanhan-ajan Osto- ja Myyntiliike K.J.Simolin.

Viikkokisaa voi siis edelleen pelata koko päivän aikana. Pelaajia flaightissa pitää olla vähintään 3, viikkokisaan osallistujan on kerrottava osallistuvansa kisaan. Kierros maksaa edelleen 3 euroa. Päätöskierroksen hinta on 15 € johon sisältyy juhlallinen päätöslounas ja palkintojen jako. Päätöskisassa palkitaan edelleen 10 parasta.

Uutta viikkokisoissa:

  • joka kuukausi palkitaan 3 parasta tuloksen tekijää. Tuloksiin lasketaan kuukauden 3 parasta kierrosta. Hyvällä pelillä ja vähän onnellakin, voi kahdella huippukierroksella olla jakamassa palkintoja.
  • 15 parasta pisteenkerääjää pelaa syyskuun viimeisenä torstaina kilpailun, jossa selvitetään lopullinen sijoitus. 10 parasta kierrosta määrittelee sijoituksen. Jotta jokin reiluus ja oikeudenmukaisuus säilyy, saa paras pisteensaalistaja lopputulokseensa 5 hyvityspistettä, toinen 3 ja 3-5 saavat 1 pisteen.

HGCC Senior Open 2021

Lauantaina 22.5.2021

Sponsored by

Golfpassi Logo 348x97

Lähdöt: Yhteislähtö klo 10.00 (coronarajoituksin aikalähdöt)

Pelimuodot:

  • Scratch, sarja 3.0 – 9.9
  • Hcp lyöntipeli, sarja 10.0 – 17.9
  • Piste bogey, sarja 18.0 – 36.0

Minimi osallistumismäärä sarjoissa on 6 pelaajaa. Kilpailutasoitus max. 36.0

N50+ tii 49 • M50+ tii 58 • M70 saa pelata joko tii 58 tai tii 49, paitsi scratch sarjassa.

Tii ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä.

HGCC:n jäsen 25 €, muut 45 €. Kisamaksuun sisältyy lounas klubilla kisan jälkeen.

Ilmoittautumiset to 20.5 klo 15.00 mennessä Clubilla caddie masterille / NexGolf -järjestelmän kautta / Soittamalla p. 040 587 6523 / S-postilla caddie@harjattula.fi

Muita kesän kisoja:

Sennut vs. Junnut ma 2.8
Sennut vs. muut (kehitteillä) ma 26.8
Seniori naiset vs. Seniorimiehet Raiderkupin tyylinen su 12.9
Seniorien kinkkukisa su 26.9
Seniorien Syysscramble 4/h joukkue to 7.10

Varsinais-Suomen Senioriliiga

Kaudella 2021 liiga pelataan lähes täysimittaisena, vain AG on ilmoittanut jäävänsä vielä pois, eli liigaan osallistuvia seuroja 10. Pelataan stableford pistebogeyta normaalisäännöin. Tasoitusraja on hcp 36, myös korkeammalla tasoituksella pelaava voi osallistua, mutta hän pelaa em. tasoituksella. Tasoituksissa huomioidaan kentän slope-taulukot normaalisti.

Naiset ja veteraanit pelaavat ns. punaiselta teeltä ja miehet ns. keltaiselta tai muuten merkittyinä vastaavilta teeltä.

Ottelut pelataan 12 henkisin joukkuein: 6 miestä, 4 naista ja 2 veteraania (+65 v.mies- tai naispuolisia), lopputulokseen huomioidaan paremman puolen tulos kustakin kategoriasta.

Ilmoittautuminen (eli on käytettävissä) otteluihin nexgolfin kautta. Joukkueen kapteeni valitsee ilmoittautuneista joukkueen, joista puolet edellisen vk-kisan tulosten mukaan ja puolet kapteenin valintana. Valituille joukkueen jäsenille ilmoitetaan tekstiviestillä viimeistään kisaa edeltävänä viikonloppuna. Kilpailumaksu 25 € , josta HGCC:n pelaajat maksavat itse 10 €. Kilpailumaksu sisältää lounaan pelin jälkeen. Kotiottelut eivät maksa mitään ja sisältää lounaan.

Senioreiden tiedotus kotisivuilla sekä fb HGCC Seniorit -sivulla.