Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Osakkaan Lounais- ja Länsirannikon etukortti siirtyy mobiiliin

Osakkaan Lounais- ja Länsirannikon etukortti siirtyy mobiiliin

30.4.2021

Arvoisa Harjattula Golfin osakas,

Osakkaiden Länsi- ja Lounaisrannikon etukorttijärjestelmä siirtyy mobiiliin. Korttijärjestelmä käyttää älypuhelimeen ladattavaa Cardu -sovellusta. Jos olet jo Cardun sovelluskäyttäjä, saat etukortin automaattisesti sinulla jo olevaan Cardu lompakkoon.

Mikäli käytössäsi ei ole Cardu-sovellusta, voit ladata sen tämän postin lopussa olevan uuden käyttäjän ohjeen mukaisesti. Tulemme jakamaan osakaskortin teille huomenna ke 28.4. Saat ilmoituksen lisätystä osakaskortista sähköpostiisi osoitteesta noreply@cardu.com. Jos sähköpostiosoitettasi ei ole ilmoitettu osakkaan yhteystiedoissasi, tulee ilmoitus tekstiviestillä.

Kauden 2021 etuohjelma käynnistyy ma 3.5.2021. Etuohjelmassa mukana olevien kenttien etukierrokset (3 kpl) näkyvät omassa Cardu-sovelluksessasi erillisinä käytön mukaan veloitettavina etukuponkeina.

Mikäli sinulla on sovelluksesta kysyttävää tai haasteita sen käyttöönotossa, voit olla yhteydessä caddiemasteriin puh. 040 587 6523 tai caddie@harjattula.fi

Tämän postin liitteenä vielä yleinen tiedote etukorttiohjelmasta.

Golfterveisin,
Harjattula Golf Oy

Uusi Cardun käyttäjä

  1. Asenna Cardu-sovellus matkapuhelimeen tai mobiililaitteeseen joko Google Play (Android) tai App Store (iOS) -sovelluskaupasta.
  2. Rekisteröidy Carduun käyttäjäksi avaamalla sovellus ja valitsemalla sieltä ”Uusi tili”.
  3. Täytä pakolliset kentät: etunimi, sukunimi, käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi), mobiilinumero (puhelinnumerosi) ja valitsemasi salasana.
  4. Vahvista Cardu-tunnukseen liitetty puhelinnumero 4-numeroisella koodilla, joka tulee annettuun puhelinnumeroon tekstiviestinä.

TIEDOTE

Osakasetu – Lounais- ja Länsirannikon etukortti 2021

Osakkeen omistaminen on erinomainen asia, varsinkin Lounais- ja Länsirannikon golfyhtiöissä. Alueen golfyhtiöt ovat useamman vuoden ajan tarjonneet osakkaille kotikentällä pelaamisen lisäksi merkittäviä pelaamiseen liittyviä etuja myös alueen muilla kentillä, Lounais- ja Länsirannikon etukortin muodossa.

Etukortti sai alkunsa alueen golfyhtiöiden yhteistyönä vuonna 2017. Lähtökohtana oli ja on edelleen tarjota osakkaalle lisäarvoa osakkeen omistamiseen. Länsirannikon etukortissa ovat mukana tälläkin kaudella seuraavat 13 golfyhteisöä:

Alastaro Golf, Archipelagia Golf, Aurinko Golf, Harjattula Golf & CC, Kankaisten Golf, Loimijoki Golf, Meri-Teijo Golf, Nakkila Golf, Rauma Golf, Salo Golf, Uudenkaupungin Golf, Yyteri Golf, Wiurila Golf & CC.

Lisäetu pelaamiseen

Pelikaudelle 2021 Lounais- ja Länsirannikon etukortin edut paranevat entisestään. Aikaisemman kahden pelikierroksen lisäksi osakas saa käyttöönsä kolmannen pelikierroksen kullakin mukana olevalla kentällä.

Etukorttipelaajat saavat liikunnan ja pelin tuoman ilon lisäksi rahanarvoisia etuja sekä omasta että muista golfyhteisöistä. Vuodelle 2021 tarjoamme siis yhden kierroksen lisäedun jokaisella mukana olevalla kentällä.

Ajanvaraus tehdään kunkin kentän ajanvaraussääntöjen puitteissa ja esittämällä mobiilikortin saa osakas 30 € etuhintaisen kierroksen. Edut ovat käytettävissä ajalla 3.5- 31.10.2021.

Kortista mobiiliin

Länsirannikon etukortti siirtyy mobiilisovellukseen, joten se kulkee mukavasti osakkaan mukana pelikentillä puhelimessa. Luovumme siis vanhasta osakaskortista. Osakkaat kirjautuvat mobiilisovellukseen ja tunnistautuvat osakkaiksi etujen saamiseksi.

Erinomaisia osakaskierroksia!