Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Koronaohje kauden alkuun

Koronaohje kauden alkuun

18.4.2021

Varsinais-Suomi on koronan leviämisvaiheessa. Tilanteemme on parantunut tartuntojen ilmaantuvuuslukujen laskiessa ja rokotusten myötä, mutta korona ei ole ohi. Haluamme edelleen toimia vastuullisesti vallitsevassa tilanteessa ja turvata asiakkaittemme sekä henkilökuntamme terveyden. Seuraamme viranomaisten ja terveydenhuollon ammattilaisten tiedotteita ja ohjeita sekä Suomen Golfliiton toimintaohjeita ja suosituksia koronatilanteeseen. Me kaikki olemme harjoitelleet koronagolfia jo yhden pelikauden, joten osaamme toimia vastuullisesti ja tilanteen vaatimalla tavalla.

Jos tunnet olosi vähänkään sairaaksi tai sinulla on flunssan tai vilustumisen oireita, pysy kotona. Sairaana ei saa tulla golfkentälle.

Muista hyvä käsihygienia. Caddiemasterin toimiston, Klubiravintolan ja puolimatkan kioskin sisäänkäynneillä on tarjolla käsidesiä. WC-, Puucee ja pukuhuonetiloissamme on käsienpesumahdollisuus tai käsidesiä tarjolla.

Muista turvaetäisyydet ja vältä turhia kokoontumisia. Pidä vähintään 2 metrin etäisyys kanssapelaajiin sekä golfklubin ja -kentän työntekijöihin niin kentällä, harjoitusalueilla kuin klubialueella. Kiinnitä erityistä huomioita etäisyyksiin tiipaikoilla ja viheriöillä. Vältä kaikenlaista ylimääräistä oleskelua ja kokoontumista koko Harjattula Golfin alueella (myös parkkipaikoilla)

Käytä kasvomaskia asioidessasi sisätiloissa. Mikäli unohdit oman maskisi kotiin, saat sellaisen caddiemasterin toimiston/ klubiravintolan sisääntulosta. Suosithan ensisijaisesti asioimista etänä.

Huolehdi henkilökohtaisesta suojautumisesta käyttäessäsi yhteiskäyttöön tarkoitettuja tavaroita, välineitä ja laitteita kentällä ja harjoitusalueella. Pallopesurit, roska-astiat, Broken Tee -kupit, bunkkeriharavat ja penkit ovat kentällä normaalisti käytössä. Lipputanko suositellaan pidettäväksi paikallaan. Uudet alaosastaan kapeammat lipputangot mahdollistavat pallon paremman pelattavuuden reikään ja lipputankojen paikallaan pitäminen myös nopeuttaa peliä. Mahdolliset poikkeukset/ lisäykset paikallissääntöihin ilmoitetaan caddiemasterin toimistossa sekä ykkösteen ilmoitustaululla.

Golfautot ovat käytössä yksi henkilö/auto periaatteella (saman perheen tai ruokakunnan jäsenet voivat käyttää autoa yhdessä). Huom. golfautojen käyttöön voi liittyä kenttäolosuhteista johtuvia rajoituksia. Golfautojen ja bägikärryjen desinfiointiin on varattu desinfiointiainetta.

Klubin pukuhuoneet ovat avoinna, saunat toistaiseksi kiinni.

Klubiravintola ja puolimatkan kioski ovat auki. Ravintola toimii 50 % asiakaspaikkakapasiteetilla ja aluksi kahvilatuotteilla. Puolimatkan kioski palvelee normaalisti. Kioskin WC:t ovat kiinni (kunnes kaupunki kytkee kesävesiliittymämme).

Golftoimialan yhteinen koronatiedote (8.4.2021)