Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Kilpailukausi käynnistyy la 1.5.2021

Kilpailukausi käynnistyy la 1.5.2021

30.4.2021

Harjattula Golfin kilpailukausi käynnistyy tulevana lauantaina 1.5.2021 pelattavalla Avaus Scramble kilpailulla. Koronatilanteesta johtuvien poikkeusolojen edelleen vallitessa, noudatamme seuraavasta linkistä avautuvaa alkukauden koronaohjetta pelaamiseen https://harjattulagolf.fi/kausi-2021/koronaohje-kauden-alkuun/

Muistetaan aina hyvä käsihygienia ja turvaetäisyydet sekä vastuullisuus muita pelaajia kohtaan. Tullaan kentälle hiukan ennen oman kilpailuryhmän lähtöaikaa sekä poistutaan paikalta sujuvasti kilpailun/ ruokailun jälkeen.

Kilpailujen läpivienti alkukaudesta

Alkukauden kilpailut pelataan viimevuotiseen tapaan peräkkäisin väliaikalähdöin. Tuloskortit ovat käytössä, mutta kortteja ei vaihdeta pelaajien/ joukkueiden kesken. Tulosten tarkistus normaalisti kierroksen jälkeen ja korttien palautus caddiemasterille.

Tulokset ja palkinnot

Tulokset julkaistaan kilpailujen jälkeen verkossa https://hgcc.nexgolf.fi kohdassa kilpailut. Kilpailujen palkinnot ovat noudettavissa caddiemasterin toimistosta, tulosten julkaisun jälkeen.

Klubiravintola ja kilpailujen ruokailut

Klubiravintola avautuu la 1.5. eteenpäin 50 % asiakaspaikoin ja Aluehallintoviraston 19.4.2021 antaman ohjeen aukioloajoista mukaisesti https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69906628 Kilpailuruokailun tulee siis tapahtua lähtöajasta riippuen, joka ennen kilpailua tai kilpailun jälkeen. Sisätiloissa asioidessa suositamme maskin käyttöä.

Muistutus alastulo- ja lyöntijälkien korjaamisesta

Vastuullisuus pitää sisällään vastuullisuuden myös kenttää kohtaan. Pidetään siis huoli alastulo- ja lyöntijälkien korjaamisesta. Tästä ”omaisuuden hoidosta” huolehtiminen on kaikkien kentän käyttäjien tehtävä. Kenttämme on ajankohtaan nähden erinomaisessa kunnossa, pidetään se myös sellaisena.

Autojen paikoitus, kun parkkipaikka täyttyy

Meitä on enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Klubin parkkipaikkamme kapasiteetti ei riitä kaikissa tilanteissa autojen paikoitukseen. Olemme sopineet naapurimme Paasikiviopiston kanssa heidän parkkipaikkojensa käytöstä ruuhkatilanteissa. Autojen parkkeeraaminen muualle, kuin niille osoitettuihin paikkoihin (parkkiruudut) ei ole sallittua.

Erinomaista kilpailukauden alkua kaikille, pysytään terveenä ja Hyvää vappua!

Golfterveisin,
Harjattula Golf & Country Club