Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Kenttä aukeaa ke 21.4.

Kenttä aukeaa ke 21.4.

18.4.2021

Hyvät Harjattula Golfin osakkaat, jäsenet ja yhteistyökumppanit,

Harjattulan pelikausi käynnistyy ensi viikolla keskiviikkona 21.4.2020. Turun alue jatkaa koronan leviämisvaiheessa, mutta tämä on meille kaikille jo tuttua ja olemme ”koronagolfia” yhden pelikauden harjoitelleet. Joka tapauksessa kausi 2021 päästään avaamaan hyvin pienin muutoksia ja rajoituksin.

Pelaaminen ja golfin harjoittelu koronatilanteessa

Tämän postin liitteeseen ja Harjattula Golfin verkkosivuille on koottu lyhyt ohje pelaamisesta edelleen jatkuvissa poikkeusoloissa kentällä sekä harjoittelusta Rangella. Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja teemme ohjeisiin päivityksiä tarpeen mukaan.

Peliaikojen varaus

NexGolf-ajanvarausjärjestelmä https://hgcc.nexgolf.fi avataan maanantaina 19.4. klo 12.00. Pelioikeudella pelaavat HGCC:n osakkaat ja jäsenet voivat viime vuoden tapaan vahvistaa oman lähtöaikansa 60min ennen starttia NexGolf-järjestelmän kautta.

Caddiemasterin toimisto

Caddiemasterin toimisto palvelee ma 19.4. alkaen klo 9–16. puh. 040 587 6523 tai caddie@harjattula.fi. Noudatamme normaaleja osakas-, jäsen-, ja vieraspelaajien porrastettuja ajanvarausoikeuksia ja -aikoja. Suosittelemme kortti- ja verkkomaksuja käteisen rahan sijaan.

Jäsen- ja vastikemaksut sekä pelioikeuden nimeäminen

Kaikkien kauden 2021 maksujen tulee olla maksettuina ennen kentälle menoa. Myös pelioikeuden nimeäminen tulee olla tehtynä. Pelioikeuden nimeäminen onnistuu helpoiten NexGolf-järjestelmässä, kun pelioikeus nimetään itselle tai toiselle HGCC:n jäsenelle (Oma NexGolf -> Osakkeet). Yritys- ja yhteisöomistajat voivat käyttää nimeämiseen verkkosivuiltamme löytyvää lomaketta https://harjattulagolf.fi/osakkaille/pelioikeus/ tai lähettää asiasta sähköpostia office@harjattula.fi tai juha.laukkanen@harjattula.fi

Klubipalvelut ja puolimatkan kioski

Caddiemasterin toimisto palvelee maanantaista 19.4. lähtien aluksi klo 9.00–16.00. Klubiravintola tarjoaa aluksi ainoastaan kahvilapalvelut, kioski palvelee normaalisti heti keskiviikkona 21.4. eteenpäin. Kioskin WC:t ovat suljettuina, kunnes vesilaitos kytkee kesävesiliittymämme.

Materiaalit

Poikkeusoloista johtuen emme jaa License to Play -kausitarroja. Tasoituskierrokset voi kirjata omatoimisesti NexGolfiin tai Gamebookiin. Rangella palloja saa ladattavilla Solo-älykorteilla tai Callock-järjestelmän kautta matkapuhelimella. Poletteja tarjolla vain toissijaisesti. Normaaleja tuloskortteja käytämme alkukaudesta ainoastaan kilpiluissa.

Osakkaiden etukortti

Osakkaiden Länsi- ja Lounais-rannikon etukortti vaihtuu uuteen älypuhelimiin ladattavaan sovellukseen. Tiedotamme tästä osakkaita erikseen. Osakekenttien välinen etuohjelma käynnistyy ma 3.5.2021 eteenpäin.

Olemme edelleen samassa veneessä

Toimialamme on koronatilanteesta huolimatta nauttinut poikkeuksellisen etuoikeutetusta asemasta harrastamisen suhteen. Ymmärrämme tämän varmasti kaikki ja toimimme sen mukaisesti ja esimerkillisesti. Maltillisuus, harkitsevaisuus ja vastuullisuus ovat edelleen valttia. Tehdään jälleen yhdessä hieno kauden avaus ja golfkausi 2021.

Tulethan kentälle vain terveenä ja kannat vastuusi epidemian taltuttamisessa. Kaikille erinomaista ja pian alkavaa golfkautta!

Harjattula Golf Oy
Harjattula Golf & Country Club
Harjattulan Klubi Ay