Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Harjattula Golf siirtyy talvikauteen

Harjattula Golf siirtyy talvikauteen

8.11.2021

Hyvät golfyhteisömme jäsenet,

Harjattulan kenttä ja Klubi ovat nyt sulkeutuneet tältä kaudelta. Lämmin kiitos teille kaikille kuluneesta golfkaudesta sekä erityiskiitos vastuullisesta toiminnasta koronatilanteen edelleen jatkuessa. Talvikauteen valmistavat työt jatkuvat kentällä vielä pari viikkoa ja lähtötilanne tulevaan näyttää erinomaiselta. Jos talvi noudattaa viime vuosien leutoa linjaa, olemme kentällä jälleen huhtikuussa 2022. Range on toistaiseksi auki, mutta harjoitusviheriöt eivät ole käytössä. Range-pallot itsekeruuna.

Vaikka kokoontumisrajoitukset vaikuttivat edelleen mm. yhteislähtökilpailujen järjestämiseen, niin kentällämme pelattiin huomattavan paljon golfia. Pelikierroksia kertyi kaikkiaan 33.075 kpl. Kokonaiskierrosmäärä laski viime kaudesta n. 10 %, mutta olemme edelleen 40 % edellä koronaa edeltävää aikaa. Jäsenmäärämme kasvu jatkui edelleen ja on tällä hetkellä 1177 jäsenmaksunsa maksanutta jäsentä. Tästä on mukava jatkaa golfkauteen 2022.

Seuran toiminnassa siirrymme nyt talvikauteen ja siitä seuraavassa tiedotteenomaisesti lisää:

Talviharjoittelumme siirtyy uusiin tiloihin

Seuramme talviharjoittelupaikka vaihtuu Turun Itäharjulle juuri avattuun Vamos Itäharju -sisäliikuntakeskukseen. Voit tutustua paikkaan tarkemmin www.vamositaharju.fi Jäsentemme veloituksettomat Sonjan ja Larrin ohjaamat teematunnit sekä avoin omatoimivuoro käynnistyvät vuoden tauon jälkeen vanhaan tapaan. Talviharjoittelustartti tapahtuu 29.11. alkavalla viikolla (viikko 48). Alustava viikkoaikataulu on seuraava:

Tiistaisin
klo 16–17 Seniorit
klo 18–19 Miehet

Lauantaisin
klo 10–12 Seuran omatoimivuoro

Sunnuntaisin
klo 18–19 Naiset

Talviharjoittelun alkamisesta ja NexGolfin kautta niihin omilla tunnuksilla ilmoittautumisesta, lähetämme vielä erillisen tiedotteen/ ohjeen. Junioreiden talvioharjoittelusta ja harjoitusvuoroista tiedotamme juniori- ja valmennustoimikunnan kautta erikseen

Sähköpostiosoitteemme ovat muuttuneet

Sähköpostiosoitteemme ovat muuttuneet muotoon @harjattulagolf.fi Uudet osoitteet ovat nyt käytössä ja pyydämme käyttämään ainoastaan niitä jatkossa. https://harjattulagolf.fi/yhteystiedot/

Hyvää syksynjatkoa ja mahdollisimman lyhyttä talvikautta toivottaen!

Harjattula Golf & Country Club
Harjattulan Klubi