Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Cider Cup pe 3.9.

Cider Cup pe 3.9.

9.8.2021

Cider Cup 1200x600

Ensimmäistä kertaa Harjattulassa pe 3.9.2021 alk. klo 14.30 naisten Ryder ei kun Cider Cup.

Kisa käydään kahden joukkueen välisenä taistona mantere vs. saaret. Jos asut mantereella ja mökki on saaressa tai toisin päin, voit valita kumpaan joukkueeseen haluat liittyä. Muussa tapauksessa olet oikeutettu vain toiseen joukkueeseen. Koska tapahtuma järjestetään ensimmäisen kerran, rajaamme joukkueiden kooksi max 14 pelaajaa ja kapteeni.

Ensimmäisen Cider Cupin kapteeni mantereen joukkueessa on Martina Maass ja saarten joukkueessa Kati Kivelä. Seuraavan vuoden kapteenit valitaan kilpailun jälkeen äänestyksellä.

Joka lähdössä pelaa kaksi taisteluparia, jotka pyrkivät voittamaan vastustajansa ja saalistamaan pisteen joukkueelleen. Se joukkue luonnollisesti voittaa, jonka jäsenet ovat keränneet enemmän voittoja kotiin.

Joukkueiden kapteenit pelaavat ensin 9 reiän kisan keskenään ja tulevat sen jälkeen kannustamaan joukkueensa jäseniä väylille. Sitä mukaa kun on kierroksensa päättänyt, pelaajat liittyvät kannustamaan omia joukkuelaisiaan.

Joukkueiden tunnusvärit ovat pinkki (mantere) ja musta (saaret). Valitse siis vaatekaapistasi kisa-asu sen mukaan, kumpaan joukkueeseen kuulut.

Cider Cupin toteutuminen riippuu osallistumisinnosta. Ke 1.9. katsotaan tilanne ja päätetään, onko joukkueissa riittävästi osallistujia, jotta ensimmäinen Cider Cup toteutuu!

Pelimuoto: 

  • reikäpeli 1/2 tasoituksin laskettuna slopesta, sarja 4.0–36.0
  • piste bogey, sarja 36.1–54.0

 

Tii: 49 

 

Kisamaksu:

4 pulloa siideriä (tai olutta). Kolme menee voittajien koriin ja yksi häviäjien. Juomat juodaan kisan jälkeen klubilla syömisen ohessa. Lisäksi ruokailusta 5 €. 

 

Osallistumisoikeus:

  • Kaikki seuran jäsenet. 
  • Klubimestaruuskisoihin osallistuneilla etuoikeus päästä kisaan mukaan.
  • Jotta joukkueista ja pareista saadaan tasamääräiset, joudutaan ehkä mantereen ja saarten rajoja tulkitsemaan vähän avarakatseisemmin.

 

Ilmoittautuminen:

NexGolfissa tai caddiemasterille ti 31.8. klo 16 mennessä. Muista kirjoittaa lisätietokenttään, kumpaan joukkueeseen haluat ja oletko osallistumiskelpoinen myös toiseen joukkueeseen. Mainitse myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.