Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

WHS käyttöön tänään

WHS käyttöön tänään

19.2.2020

Hyvät HGCC ry:n jäsenet,
Suomi Golf on ottanut käyttöön maailmanlaajuisen tasoitusjärjestelmän (WHS) tänään 19.2. Siirtymässä tasoituslaskenta siirtyi seurajärjestelmistä Suomen Golfliiton järjestelmään. Kyseessä on massiivinen, historiallisen suuri datansiirto, joka käsittää miljoonia rivejä dataa. Pelaajan ei tarvitse tehdä asian suhteen mitään vaan jokaisen uusi pelitasoitus päivittyy automaatisesti.

Uusi tasoituksesi on helpointa tarkistaa päivittämällä eBirdie-sovelluksesi. Myös Golf GameBook-sovellus näyttää ajantasaisen WHS-tasoituksen.

Tasoitus tulee näkyviin myös seurajärjestelmissä, mutta välittömästi 19.2. se ei ole mahdollista NexGolfissa. Viive pyritään pitämään mahdollisimman lyhyenä. GolfBoxissa tasoitus näkyy normaalisti.

Pelaajan ensimmäinen WHS-tasoitus määräytyy sen mukaan, mitä tietoa on ollut hyödynnettävissä ja saatavilla seurajärjestelmistä. Tästä syystä joiltain pelaajilta voi puuttua osa historiatiedoista tai jopa koko historia. Historian puuttuessa WHS-aikakausi alkaa vanhasta EGA-tasoituksesta.

Suurimmassa riskiryhmässä sille, että tasoitushistoriasta puuttuu dataa ovat vuodenvaihteessa seuraa vaihtaneet pelaajat. Historiatietoja tai niiden puutteita ei valitettavasti voi korjata tai muokata jälkeenpäin.

Ei kuitenkaan huolta, kaikilla on nyt WHS-tasoitus ja näin ollen tasoituksen uusi aikakausi voi alkaa. Pelaamalla aktiivisesti WHS-tasoituskierroksia tasoitus pysyy pelaajan tason mukaisena ja aina ajan tasalla.

Voit tutustua WHS-tasoituksen perusteisiin seuraavasta linkistä. https://golf.fi/pelaajalle/whs-world-handicap-system-2020/

Golf- ja WHS-tasoitusterveisin,
HGCC ry & Suomen Golfliitto