Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Vuosikokouskutsu HGCC ry. (päivitetty)

Vuosikokouskutsu HGCC ry. (päivitetty)

12.3.2020

KOKOUSKUTSU

Hyvät seuramme jäsenet,

HGCC ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään tällä viikolla torstaina 19.3.2020. Elämme poikkeuksellisia aikoja ja koronaepidemia vaikuttaa nyt meidän jokaisen toimintaan. Kaikesta huolimatta seuramme hallinnolliset vastuut on poikkeusoloissakin hoidettava ja vuosikokous pidetään hallinnollisena kokouksena, ellei tilanne muutu. Kokouksen päätöksillä on vaikutus määräaikoina annettaviin viranomaisilmoituksiin sekä 2020 jäsenmaksujen vahvistamiseen ja niiden keräämiseen.

Vuosikokouksiimme on viime vuosina osallistunut noin 10-20 seuramme jäsentä, joten suuresta joukosta ei normaalioloissakaan ole kysymys. Tarvittaessa kokous voidaan viedä päätösvaltaisesti läpi pienelläkin osallistujamäärällä. Yhdistyksemme säännöt eivät määrittele laillisuuden tai päätösvaltaisuuden suhteen mitään osallistujamäärästä, ainoastaan laillinen kokoon kutsuminen on määritelty. Poikkeuksellisesti pyydämme ilmoittautumaan kokoukseen etukäteen, koska valmiuslaki kieltää yli 10 hengen kokoontumiset. Käytännössä paikalla ovat puheenjohtaja (Marko Riionheimo), sihteeri (Juha Laukkanen) ja maksimissaan 8 muuta seuramme jäsentä.

Vuosikokousmateriaalit on teille kaikille toimitettu etukäteen kokouskutsun liitteenä. Tämän postin liitteenä vielä kooste maksuista sekä henkilövalinnoista, joista kokouksessa päätetään. Hallitus ei esitä seuramme toimintaan, toimihenkilöihin (hallitus) ja jäsenmaksuihin muutoksia.

Jokainen varmasti ymmärtää vallitsevan poikkeustilanteen ja noudattaa annettuja viranomaisohjeita sekä tervettä maalaisjärkeä. Riski- tai ikänsä puolesta eristyksissä oleviin ryhmiin kuuluvien ei pidä saapua kokoukseen.

Ilmoittatumiset kokoukseen puh. 040 754 5106 tai sähköposti: juha.laukkanen@harjattula.fi

HGCC ry:n hallituksen puolesta,

Pj. Marko Riionheimo

Sihteeri Juha Laukkanen


 

Harjattula Golf & Country Club ry:n sääntömääräinen varsinainen vuosikokous pidetään torstaina 19. päivänä maaliskuuta 2020 klo 18:00 Paasikiviopistolla Harjattulassa, osoitteessa Harjattulantie 80, 20960 Turku.

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

Sääntöjen 11 §:ssä mainitut ja vuosikokoukselle päätettäväksi määrätyt asiat.

Osallistumisoikeus kokoukseen on kaikilla yhdistyksen jäsenille, jotka ovat maksaneet 2019 jäsenmaksunsa. Huom. 2020 jäsenmaksuista päätetään tässä kokouksessa.

Kokousasiakirjat ovat tämän postin liitteenä.

Tervetuloa!
HGCC ry.

Esityslista vuosikokous 2020 (PDF)

Toimintasuunnitelma 2020 (PDF)