Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Tiedote muutoksista pelaamisjärjestelyihin

Tiedote muutoksista pelaamisjärjestelyihin

22.4.2020

Hyvät golfyhteisömme osakkaat ja jäsenet,

Peliryhmän maksimikoko kahdesta kolmeen pelaajaan huomisesta alkaen
Harjattula Golf sallii torstaista 23.4.2020 alkaen maksimissaan kolmen (3) hengen lähtöryhmät. Tämä näkyy myös NexGolf -varausjärjestelmässä mahdollisuutena varata kolme henkilöä samaan lähtöryhmään ja tulee voimaan tänään klo 17.30.

Koronaepidemian edelleen jatkuessa on kuiten huomioitava seuraavaa: Pelaajille annetaan ajanvarauksen yhteydessä mahdollisuus peliryhmän sulkemiseen vain kahdelle (2) pelaajalle, ryhmän omasta toiveesta. Edelleen suositellaan, että ryhmät koostuisivat perheenjäsenistä tai muuten korona-aikana keskenään tekemisissä olevista vakiintuneista pelikavereista, oli sitten kysymyksessä kahden tai kolmen hengen peliryhmä.

Peliryhmän sulkemin tapahtuu ”haamupelaajaa” käyttäen jäsennumerolla 2020 (Harri Harjattula). Eli, jos haluat varausta tehdessäsi sulkea lähdön vain kahdelle pelaajalle, lisäät ryhmään jäsenen numero 2020 kolmanneksi pelaajaksi.

Lähtöryhmien välit ovat edelleen porrastettuna 7-8 minuutin lähtövälein. Kehotamme kiinittämään erityistä huomiota pelinopeuteen. Muuten noudatamme jo annettuja yleisiä ja kenttäkohtaisia pelaamisohjeita.

Toimialan yhteinen tiedote COVID-19 ja UKK

Pelaaminen Harjattula Golfissa koronaepidemian aikana

Vuokrakärryt käyttöön rajoituksin

Bägikärryjä on mahdollista saada käyttöön myös huomisesta (23.4.2020) alkaen. Kärryt löytyvät toimistorakennuksemme seinustalta. Kärryt ovat kahdessa rivissä, joista toisesta otetaan kärryt käyttöön ja toiseen palautetaan kierroksen jälkeen. Nouto- ja palautuspaikalla on desifiointiainetta saatavilla omatoimiseen kärryjen desifiointiin.

Maltti on edelleen valttia. Muistetaan vastuullisuus ja harkitsevaisuus kaikessa toiminnassa!

Golfterveisin,

Harjattula Golf