Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Tiedote muutoksista pelaamisjärjestelyihin

Tiedote muutoksista pelaamisjärjestelyihin

8.5.2020

Hyvät osakkaat ja jäsenet,

Siirtyminen 4 hengen lähtöryhmiin

Otamme 4 hengen lähtöryhmät käyttöön ensi viikon keskiviikosta 13.5. eteenpäin. Koronatilanteen edelleen jatkuessa, arkiaamujen (ma-pe) lähtöihin klo 8.00-11.00 välillä sekä iltalähtöihin klo 19.00 jälkeen, voi edelleen pyytää caddiemasteria sulkemaan lähdön muut paikat, kun varauksessa on 2-3 pelaajaa samasta perheestä. Huom. Harri Harjattula-sulkeminen ei ole enää käytössä. Tämä menettely on voimassa toistaiseksi.

Takaysin aamulähdöt säilyvät ennallaan

Takaysin aamulähdöt klo 7.30-9.00 ovat jatkossakin 3 hengen lähtöjä ja ”Harri Harjattulaa” käyttäen suljettavissa kahdelle pelaajalle. Muistutuksena vielä, että WHS-tasoitusjärjestelmään siirtymisen myötä, 9 reiän kierrokset ovat täysin tasoituskelpoisia. Tämä menettely on voimassa toistaiseksi.

NexGolf-järjestelmä on nyt päivitetty vastaamaan uutta ryhmäkoko- ja lähtövälijärjestelyä. Ennakkoon varatut lähtöajat on ryhmitelty uudelleen, joten käy tarkistamassa uusi tarkka lähtöaikasi. Nettiajanvaraus siirtyy klo 8.00-20.00 aikatauluun ma 11.5. eteenpäin.Varausoikeudet eri käyttäjäryhmillä säilyvät ennallaan.

Caddiemasterin toimisto palvelee ma 11.5. eteenpäin klo 8.00-20.00.

Golfautot vuorattavissa rajoituksin

Golfautojen vuokraus aloitetaan maanantaina 11.5. Yhtiöllämme on 8 autoa, joita voidaan vuokrata. Autot desinfioidaan käyttöä varten aamuisin ja ovat noudettavissa klubin etupihalta. Kierroksen jälkeen autot palautetaan klubin terassin alla olevalle säilytyspaikalle ja kytketään lataukseen vuokraajan toimesta. Autoja käyttö rajataan yhteen kierrokseen/ päivä, joten autokierroksia on käytössä 8 kpl / päivä. Autoa käyttää yksi henkilö kerrallaan tai kaksi saman perheen / talouden jäsentä. Rajoitetusta käyttökapasiteetista johtuen, hekilöt joilla on lääkärintodistus auton käyttöä varten, ovat etusijalla. Autot varataan caddiemasterilta ajanvarauksen yhteydessä. Autojen vuokrahinnat / kierros ovat osakkaat lääkärintodistuksella 20 €, osakkaat 25 €, jäsenet 35 € ja vieraat 40 €.

Muita muutoksia

​Kentällä ja lyöntipaikoilla olevat roska-astia ovat nyt paikoillaan, samoin lyöntipaikkojen penkit sekä katkenneita tii-tikkuja varten olevat astiat. Klubin alakerran pukuhuoneet ovat auki ma 11.5. eteenpäin vaatteiden vaihtoa varten. Saunat ja pesutilat ovat kiinni. Bägivarastossa asioidessa vain yksi henkilö kerrallaan. Klubiravintolan ja kioskin myynti edelleen takeaway -ulosmyyntinä. Muilta osin noudatamme aikaisemmin annettuja koronaohjeistuksia.

NexGolf-järjestelmää ei ole tehty korona-ajan poikkeustilanteita varten, joten pidätämme oikeuden muutoksiin. Toivomme ymmärrystä käyttäjiltä mahdollisiin käytön epämukavuuksiin liittyen. Koetetaan edelleen olla mokaamatta tätä nyt.

Hyvää viikonloppua ja hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

Harjattula Golf