Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Tiedote kesäkuun kilpailuista ja 1.6. muutoksista

Tiedote kesäkuun kilpailuista ja 1.6. muutoksista

29.5.2020

Harjattulan kilpailukausi starttasi toukokuussa suhteellisen pienen muutoksin, vastuullisesti ja erityisohjeita noudattaen. Koronaepidemia aiheuttaa pientä säätöä suunniteltuun kilpailukalenteriin ja kilpailuihin jatkossakin. Seuraavassa tietoa kesäkuussa pelattavista tai pelattavaksi suunnitelluista Open-kilpailuistamme.

Herrainpukimo Open
Kilpailu siirtyy elokuulle ja pelataan alustavasti lauantaina 29.8.2020.

SEIKO Open by Kelloliike Salonen
Pelataan lauantaina 13.6. alk. klo 9.00. Ilmoittatuminen, tiedot ja kilpailukutsu https://hgcc.nexgolf.fi kohdasta kilpailut.

Mittumaari Scramble
Pelataan juhannuksen aatonaattona pe 19.6. Väliaikalähdöt tiiltä 1 ja 10 alk. klo 9.00, jos osallistujamäärä on 96 pelaajaa (48 paria) tai alle. Muussa tapauksessa kilpailu pelataan väliaikalähdöillä tiiltä 1. Tarkentuu, kun osallistujamäärä selvillä. Ilmoittautuminen kisaan ja kilpailukutsu https://hgcc.nexgolf.fi kohdasta kilpailut.

Harjattulan Klubi Open
Pelataan lauantaina 27.6. alk. klo 9.00. Tarkemmat tiedot ja kilpailukutsu https://hgcc.nexgolf.fi kohdasta kilpailut.

Klubiravintola aukeaa
Klubiravintolamme aukeaa erityisjärjestelyin maanantaista 1.6. alkaen, noudattaen ravintolatoiminnasta annettuja erityisohjeita. https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/1271139/ravintolat-avattaisiin-1-6-ja-niiden-toimintaa-koskevista-rajoituksista-saadettaisiin-tartuntatautilain-maaraaikaisella-muutoksella

Muita muutoksia golftoimintaamme 1.6. alkaen

  • Bunkkeriharavat käyttöön
  • Kenkien paineilmapuhdistimet käyttöön
  • Hiekkapullot lyöntijälkien korjaamiseksi käyttöön
  • Lipputangon voi viheriöillä nostaa reiästä (suositellaan kuitenkin pidettäväksi paikoillaan)
  • Harjoitusputtiviheriöiden kohdistusliput paikoilleen
  • Nettiajanvarus mahdollista klo 07.00 – 20.00.

Huomioithan, että bunkkeriharavia, pallokoreja, lipputankoja ja kohdistuslippuja, ei desinfioida henkilökunnan toimesta. Jokaisen pelaajan tulee itse arvioidan onko käyttäminen turvallista. Hiekkapullot desinfioidaan lainakärryjen kanssa. Paineilmapuhaltimien viereen tulee puhdistusainetta kahvojen omatoimiseen desinfiointiin.

Muutoin noudatamme jo aikaiemmin annettuja koronaohjeita sekä seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä. Oikeudet muutoksiin pidetään.

Aurinkoista viikonloppua ja pysytään terveenä!

Harjattula Golf Oy
HGCC ry.