Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Tiedote kentän ja harjoitusalueen avautumisesta

Tiedote kentän ja harjoitusalueen avautumisesta

9.4.2020

Hyvät Harjattula Golfin osakkaat, jäsenet ja yhteistyökumppanit,

Harjattulan pelikausi käynnistyy ensi viikolla torstaina 16.4.2020. Kauden avaus tulee kuitenkin olemaan monella tapaa normaalista poikkeava. COVID-19-pandemia riehuu meillä ja maailmalla, tuoden mukanaan uudenlaisia sääntöjä, suosituksia ja rajoituksia. Tärkeintä kuitenkin on, että golfin pelaaminen ja harrastaminen on mahdollista, kunhan noudatamme annettuja ohjeita.

Pelaaminen ja golfin harjoittelu poikkeustilanteessa

Harjattula Golfin verkkosivuille on koottu ohjeet pelaamisesta poikkeusoloissa kentällä sekä harjoittelusta Rangella. Ne löytyvät seuraavan linkin kautta https://harjattulagolf.fi/kausi-2020/pelaaminen-harjattula-golfissa-koronaepidemian-aikana/ Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja teemme ohjeisiin päivityksiä tarpeen mukaan.

Peliaikojen varaus

NexGolf-ajanvarausjäejestelmä https://hgcc.nexgolf.fi avataan tiistaina 14.4. klo 10. Kahden hengen ryhmäkoosta johtuen on ryhmien lähtövälit porrastettu 7-8 min. Tällä menettelyllä pääsemme n. 70% käyttöasteeseen. HGCC:n jäsenet voivat vahvistaa lähtöaikansa verkossa ennen saapumista kentälle. Jos et tätä pysty tekemään, niin soita siitä ajoissa caddiemasterille. Varsinkin nyt on ensiarvoisen tärkeää, että ajanvaraukset tehdään vain tarpeeseen, ei varmuuden vuoksi. Hoidetaan varaukset ja vahvistukset sekä peruutukset ajoissa verkossa ja vältetään turhaa asiointia caddiemasterin toimistossa.

Caddiemasterin toimisto

Caddiemasterin toimisto palvelee 14.4. alkaen klo 9-18. puh. 040 587 6523 tai caddie@harjattula.fi. Poikkeusoloista huolimatta, noudatamme normaaleja osakas-, jäsen-, ja vieraspelaajien porrastettuja ajanvarausoikeuksia ja -aikoja. Kaikki maksut korttimaksuina, verkossa tai MobilePay etämaksuna. Käteistä rahaa emme ota vastaan.

Jäsen- ja vastikemaksut sekä pelioikeuden nimeäminen

Kaikkien kauden 2020 maksaujen tulee olla maksettuina ennen kentälle menoa. Myös pelioikeuden nimeäminen tulee olla tehtynä. Pelioikeuden nimeäminen onnistuu NexGolf-järjestelmässä, kun pelioikeus nimetään itselle tai toiselle HGCC:n jäsenelle. Yritys- ja yhteisöomistajat voivat käyttää nimeämiseen verkkosivuiltamme löytyvää lomaketta https://harjattulagolf.fi/wp-content/uploads/2020/04/pelioikeuden-nimeaminen-form.pdf tai lähettää asiasta sähköpostia office@harjattula.fi tai juha.laukkanen@harjattula.fi

Klubipalvelut ja puolimatkan kioski

Caddiemasterin toimisto on avoinna erityisjärjestelyin klo 9-18. Klubiravintola, pukuhuoneet ja saunatilat ovat poissa käytöstä. Klubin aulan ja puolimatkan kioskin WC:t ovat käytössä, kentällä olevat puuceet ovat poissa käytöstä. Klubiravintola ja puolimatkan kioski tekevät ulosmyyntiä erityisjärjestelyin, normaalia suppeammalla valikoimalla.

Materiaalit

Poikeusoloista johtuen, seuraavia kauteen, pelaamisen ja harjoitteluun liittyviä perusmateriaaleja ei käytetä: License to Play -kausitarrat, tuloskortit ja Range-poletit. Tasoituskierrokset voi kirjata omatoimisesti NexGolfiin tai Gamebookiin. Rangella palloja saa ladattavilla Solo-älykorteilla tai CallLock-järjestelmän kautta matkapuhelimella.

Kenttä

Kenttä avautuu vuodenaikaan nähden erinomaisessa pelikunnossa. Reikäkuppeihin on asetettu ylimääräinen korokeholkki, että pallo on helpompi poimia reiästä poikkeusohjeita noudattaen. Kentällä on voimassa siirtosääntö lyhyeksi leikatulla alueella. Mikäli aamulla sää on pakkasen puolella ja kenttä kuurassa, aamulle varatut peliajat eivät siirry vaan ne peruuntuvat. Kentälle mennään siitä varatusta ajasta lähtien, kun kentän hoitohenkilökunta antaa siihen luvan. Muistetaan korjata kaikki lyönti- ja alastulojäljet normaalisti. Pidetään kentästä huolta.

Kaikki olemme samassa veneessä

Tämä tilanne on meille kaikille uusi ja varmuudella tulee vastaan asioita, joita ei ole ennakkoon osattu ottaa huomioon tai ajatella. Toivon ymmärrystä kaikilta. Maltillisuus, harkitsevaisuus ja vastuullisuus ovat nyt valttia. Ei mokata tätä nyt, vaan tehdään poikkeusoloista huolimatta hyvä kauden avaus ja golfkausi 2020. Tämä postin liitteenä ovat kuvat käyttöön tulevista infotauluista, joilla tiedotamme muutamista tärkeimmistä muistettavista asioista. Lisäksi kuvat ykkösväylämme uudistuksista, jotka ovat pelissä heti ensi torstaista lähtien. Näiden kuvien myöstä,

Kaikille hyvää pian alkavaa golfkautta ja hyvää pääsiäistä. Pysykää terveenä, pian nähdään!

Harjattula Golf Oy
Harjattula Golf & Country Club
Harjattulan Klubi Ay

Infotaulut 2020

1 Väyläbunkkeri

1 Greenibunkkeri