Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Talvitiedote

Talvitiedote

6.2.2020

Arvoisa Harjattula Golf Oy:n osakas,

2020 yhtiövastikelaskutus

Torstaina 30.1.2020 pidetty yhtiökokous vahvisti kauden 2020 yhtiövastikemaksut hallituksen esityksen mukaisesti. Vastikelaskut ovat lähteneet Postin kuljetettavaksi eilen 5.2. Vastikelaskujemme postituksen ja maksujen seurannan hoitaa yhteistyökumppanimme Visma Financial Solutions Oy. Vastikelaskutusaineisto luodaan omassa NexGolf -järjestelmässämme, joten sama vastikelasku löytyy jokaisen omistajajäsenemme henkilökohtaiselta jäsensivulta, jos jäsen on tehnyt sähköisen laskun vastaanottovalinnan omiin jäsentietoihinsa. Lisäksi NexGolf -jerjästelmä lähettää laskun saapumisilmoituksen jäsentiedoissa ilmoitetuun sähköpostiosoitteeseen. Kauden 2020 yhtiövastikelaskun voit siis maksaa molemmilla tavoilla, joko postista saapuvalla perinteisellä paperilaskulla ja sen tiedoilla tai NexGolfin sähköisellä laskulla ja sen tiedoilla. Maksamalla vastikkeen eräpäivänä, varmistat kauden 2020 osakkaan erikoisedut itsellesi.

Pelioikeuspool 2020

Jos olet vuokraamassa osakkeesi pelioikeutta alkavalla kaudella ja haluat päästä helpolla, anna seuramme HGCC ry:n Pelioikeuspoolin hoitaa vuokraus puolestasi. Kaudella 2019 vuokrasimme poolin kautta 58 pelioikeutta ja palautus oli 530 euroa/ vuokralle jätetty osake. Palautamme vuokratuoton lyhentämättömänä mukana oleville osakkeille/ osakkaille. Pelioikeuspoolin suosio on kasvanut vuosi vuodelta, jo nyt olemme myyneet joulutarjouksemme yhteydessä 30 kappaletta kauden 2020 pelioikeuksia. Tutustu tarkemmin Pelioikeuspooliin, sen tarkoitukseen ja sääntöihin täältä: https://harjattulagolf.fi/osakkaille/pelioikeuspooli/

2020 osakaseduista

Osakkaan edut tulevat säilymään ennallaan. Omassa yhteisössämme hyödynnettävien etujen lisäksi jatkamme alueellista yhteistyötä Lounais-Suomen 12 muun osakekentän kanssa sekä osakkaiden vaihtopelipäiviä lähikenttien kanssa. Lisäyksenä aikaisempaan, luvassa on kaksi osakasgolf tapahtumaa, joiden alustavat päivämäärät ovat la 4.7. ja la 5.9. Osakasedut tarkentuvat vielä kevään aikana, joten pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kentästä, kentänhoidosta ja pelaamisesta

Leudon talven ansiosta kentän talvehtiminen on sujunut hyvin. Jos todellinen talvi päättää pysytellä poissa, voi avaus keväällä olla ennätyksellisen aikainen. Uusi kenttämestarimme Juho Sillantaka on päässyt työtehtäviinsä hyvin kiinni ja kesätyöntekijöiden rekrytointi on parasta aikaa käynnissä. Olemme jatkaneet kentän reuna-alueiden siistimistä ja investointisuunnitelman mukaisesti tulemme uusimaan vähintään neljä lyöntipaikkaa tulevalla kaudella. Koneinvestointien osalta uusi Raffi-leikkuri on tilattu, joten karheikon pysyvät lyhyinä ja pelattavina myös tulevalla kaudella.

Toiminnan numeroista

Harjattulassa pelattiin menneellä kaudella kaikkiaan 24.000 kierrosta. Harjattulan kierrosmäärät eivät vaihtele merkittävästi vuositasolla, mutta tästä on johdettavissa myös yksi vahvuuksistamme, eli omistajille ja jäsenille löytyy aina peliaikaa. Huolimatta edellisestä, Green Fee-tuotot ovat kehittyneet myönteisesti jo useamman vuoden ajan. Kasvua edellisvuoteen oli 9% ja kasvu tulee keskimääräisen Greefee-hinnan noususta. Osakkaillemme tämä tarkoitti sitä, ettei painetta hoitovastikkeen nostamiseen ollut.

Erinomaista golfkauden 2020 odotusta!

Yt, Juha

Juha Laukkanen
toimitusjohtaja
Harjattula Golf Oy