Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Harjattula Golfin kilpailukausi käynnistyy la 9.5.

Harjattula Golfin kilpailukausi käynnistyy la 9.5.

29.4.2020

Harjattula Golfin kilpailukausi käynnistyy lauantaina 9.5. pelattavalla President’s Open kilpailulla. Poikkeusoloista johtuen, noudatamme annettuja erityisohjeita, jotka pelaamisesta ja käyttäytymisestä kentällä ovat edelleen voimassa.

https://harjattulagolf.fi/kausi-2020/pelaaminen-harjattula-golfissa-koronaepidemian-aikana/

President’s Open 2020

Kilpailu pelataan väliaikalähdöillä alkaen klo 08.30 (alkamisaika korjattu 4.5.2020) Tiiltä 1, kolmen (3) hengen ryhmissä 10 min lähtövälein. Poikkeusoloista johtuen, lähtöryhmätoiveita voi esittää kilpailuilmoittautumisen yhteydessä kommentti osioon.

Sarjat:
M/N (hcp 0.0 – 9.9) SCR Tiit 63/51
M/N (hcp 10.0 – 17.9) HCP LP Tiit 58/49
M/N (hcp 18.0 – 36.0) PB Tiit 58/49

Tuloskortit:
Kullekin ryhmälle annetaan yksi tuloskortti. Yksi ryhmän pelaajista toimii ”merkkarina” ja merkitsee kaikkien ryhmän pelaajien tulokset korttiin. Kierroksen jälkeen merkkari käy ilmoittamassa koko ryhmän tulokset caddiemasterille.

Tulokset ja palkinnot:
Kunkin sarjan tulokset julkaistaan kilpailun jälkeen verkossa https://hgcc.nexgolf.fi kohdassa kilpailut. Jokaisesta sarjasta palkitaan kolme parasta. Kilpailun palkinnot on noudettavissa caddiemasterin toimistosta, tulosten julkaisun jälkeen.

Ruokailu:
Harjattulan Klubi tarjoilee kilpailun osallistujille take away-ruokaa puolimatkan kioskilta. Ruoka sisältyy kilpailumaksuun.

Kilpailumaksut:
Osakasjäsenet 10 €, osakkaat ja jäsenet 15 €, vieraat 45 €.

Kilpailuun ilmoittautuminen
Tapahtuu omilla NexGolf-tunnuksilla tai soittamalla caddiemasterille puh. 040 587 6523. Kilpailuilmoittautuminen on nyt avattu https://hgcc.nexgolf.fi

President´s Open kilpailu toimii kilpailutoiminnan pilottina, jolla testaamme tapahtuman turvallista läpivientiä näissä poikkeusoloissa. Muistetaan erityisesti kaikki annetut turva- ja toimintaohjeet sekä vastuullisuus muita pelaajia kohtaan. Tullaan kentälle hiukan ennen oman kilpailuryhmän lähtöaikaa sekä poistutaan paikalta sujuvasti kilpailun jälkeen. On tärkeää, että erityisjärjestelyistä huolimatta saamme 2020 kilpailukauden käyntiin ja hengenravintoa golf-kilpailun nälkään.

Muistutus alastulo- ja lyöntijälkien korjaamisesta
Vastuullisuus pitää sisällään vastuullisuuden myös kenttää kohtaan. Pidetään siis huoli alastulo- ja lyöntijälkien korjaamisesta. Tästä ”omaisuuden hoidosta” huolehtiminen on kaikkien kentän käyttäjien tehtävä. Kenttämme on ajankohtaan nähden erinomaisessa kunnossa, pidetään se myös sellaisena.

Erinomaista kilpailukauden 2020 alkua ja hyvää vappua kaikille!

Harjattula Golf