Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Golfin sisäharjoittelun aloitus siirtyy

Golfin sisäharjoittelun aloitus siirtyy

2.12.2020

Hyvät golfyhteisömme jäsenet,

Koronatilanne on Turun seudulla leviämisvaiheen kynnyksellä. Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri antoi eilen tiistaina 1.12. uudet tiukennetut suosituksensa tilanteen johdosta. Suosituksena on mm. sisätiloissa tapahtuvan aikuisten harrastustoiminnan keskeyttäminen aina 23.12.2020 asti. Asiasta tarkemmin https://yle.fi/uutiset/3-11673731

HGCC ry on päättänyt noudattaa annettuja ohjeita ja suosituksia. Tästä syystä siirrämme 5.– 6.12. viikonlopulle suunniteltua golfin sisäharjoittelun aloittamista JN Areenalla annetun suosituksen mukaisesti aikaisintaan joulukuun lopulle. Seuraamme tarkoin tilanteen kehitystä ja reagoimme mahdollisiin muutoksiin joustavasti sekä tiedotamme asiasta, heti kun uutta ilmenee. Junioreiden talviharjoitusryhmiä tiedotamme asiasta vielä erikseen.

Olemme koko koronapandemian ajan pyrkineet toimimaan vastuullisesti ja terveys edellä. Joulu lähestyy ja haluamme myös omalta osaltamme olla varmistamassa mahdollisuutta viettää sitä perhepiirissä, läheisten seurassa terveenä.

Hyvää joulun odotusta ja tulevaa itsenäisyyspäivää!

Golfterveisin,
HGCC ry