Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Kenttä avautuu la 27.4.2019

Kenttä avautuu la 27.4.2019

17.4.2019

Hyvät golfyhteisömme jäsenet,

Talkoot ja kentän avautuminen

Avaamme Harjattulan kentän lauantaina 27.4. kevättalkoilla klo 10.00 ja kentälle pääsee n. klo 12.00 alkaen. Talkooväellä perinteinen etuajo-oikeus, muuten avauspäivänä käytössä palloränni (ei normaalia ajanvarausta). NexGolf-ajanvaraus avataan lauantaina klo 12 ja ajanvarauksia voi tehdä normaalisti sunnuntaista 28.4. eteen päin.

Talkoisiin kannattaa varustautua jälleen omilla välineille (lehtiharava ja hanskat/rukkaset) ja luonnollisesti iloisella mielellä. Järjestäjän välineitä löytyy kyllä, mutta että kaikille riittää. Talkooväelle tarjolla keittolounas ja ”virvokkeita”.

Kentästä

Kenttä on talven lumi- ja jääolosuhteista huolimatta erinomaisessa kunnossa ja tästä on hyvä lähteä liikkeelle. Nyt kun tarvittava lämpö kasvun käynnistymiselle on vihdoin saapunut, otamme siitä kaiken hyödyn irti vielä muutamien päivien ajan. Poistamme ensi viikolla viheriöitä 3 viikkoa suojanneet harsot, jonka jälkeen viheriöt harjataan, leikataan sekä jyrätään. Viheriöt vielä lannoitetaan ja ruiskutetaan kahteen kertaan, jonka jälkeen vain kupit ja liput paikoilleen. Tiedossa siis useita työvaiheita vielä ennen H-hetkeä.

Muistutan jälleen lyönti- ja pallon alastulojälkien korjauksesta näin kauden aluksi. Näihin erityistä huolellisuutta, niin golfkausi 2019 starttaa kohti kesää hyvistä asemista.

Maksut ja Caddiemasterin toimiston aukiolo

Jäsen- ja vastikemaksujen tulee olla kunnossa ennen kentälle menoa. Caddiemasterin toimisto palvelee golfasioissa lauantaista 27.4. alkaen klo 8-20. Caddiemasterilta saatte kuitattua golfkauteen liittyvät materiaalit, pelioikeustarrat, pallokortit jne. Puh. 040 587 6523 tai caddie@harjattula.fi

HGCC ry:n jäsenmaksulaskutus tehtiin tänä vuonna sähköisenä laskutuksena, josta on tullut ilmoitus myös jäsentemme sähköposteihin edellyttäen, että sähköpostiosoite on ajan tasalla. Jäsenmaksulasku löytyy jokaisen henkilökohtaiselta jäsensivulta. Jos maksu on vielä auki, voi asian käydä tarkistamassa kirjautumalla NexGolfiiin seuraavasta linkistä https://hgcc.nexgolf.fi omalla jäsennumerolla sekä salasanalla.

Rangeharjoittelu

Rangen pallokoneet laitamme päälle huomenna torstaina 18.4. Palloja saa viime vuotiseen tapaan pallokortilla, poletilla sekä Callock-järjestelmän ansiosta myös puhelimella. Pallojen koneellinen keruu aloitetaan myös.

Kaikille hyvää pääsiäistä sekä erinomaista pian alkavaa golfkautta 2019!