Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Club4ladies Loimijoella 15.6.2019

Club4ladies Loimijoella 15.6.2019

28.5.2019

Tervetuloa Club4ladies -joukkuekisaan Loimijoki Golfiin la 15.6.2019

Lähdöt: Yhteislähtö klo 10
Mikäli osallistujia ei ole riittävästi yhteislähtöön, kisa toteutetaan väliaikalähtönä klo 10 alkaen.

Pelimuoto: Neljän hengen joukkuekisa – Texas scramble
Pelimuoto on rento ja yhteishenkeä nostattava. Kuhunkin joukkueeseen pyritään saamaan pelaajakustakin seurasta. Pelimuoto sopii hyvin myös aloittelijoille. Rohkeasti mukaan! Kolme parasta joukkuetta palkitaan.

Kisan kulku / pelin säännöt:
Kaikki joukkueen pelaajat lyövät tiiltä ja avauksien jälkeen joukkue valitsee mielestään parhaimmassa paikassa olevan pallon. Pallon paikka merkitään. Pelaaja, jonka pallo valitaan, jättää lyönnin väliin. Sen jälkeen joukkueen muut jäsenet pudottavat pallonsa, kuitenkin enintään yhden mailanmitan päähän merkitystä paikasta. Kukin joukkueensa jäsen pelaa omaa palloaan. Peli jatkuu samalla tavalla, paitsi viheriöllä pallot asetetaan. Hiekkaesteissä pallojen asema palautetaan samaksi kuin valitun pallon asema, jos valittu pallo on jalanjäljessä kaikki lyövät pallonsa jalanjäljestä.Tasoitus: Tasoituslyöntienmäärä on 10 % neljän hengen ryhmässä. Kilpailutulos ei vaikuta pelaajien tasoituksiin.

Tasoitusraja: Max. hcp 54

Kilpailumaksu: Vieraspelaajat 30 €
Ilmoittautumiset: Ke 12.6. klo 16.00 mennessä Harjattulan NexGolfin kilpailukalenterin kautta. Teemme 13.6 yhteisilmoittautumisen Loimijoen caddiemasterille.

Kilpailukutsu

Loimijoki Golf