Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Kentän valmistautuminen tulevaan talveen

Kentän valmistautuminen tulevaan talveen

25.9.2018

Aloitamme kentän talveen valmistavat syystyöt viikon 40 alusta (ma 1.10.). Etenemme järjestyksessä lyöntipaikat, väylät ja viheriöt. Kaikki talveen valmistavat hoitotyöt pyritään saamaan valmiiksi lokakuun aikana.
Pelipinnat rei itetään, holkitetaan ylimääräisen kuidun poistamiseksi sekä lopuksi levitetään kerros maanparannushiekkaa. Viheriöt käsitellään viimeisinä joten hyvä puttituntuma pyritään säilyttämään aina lokakuun loppupuolelle saakka. Syystöiden etenemiseen liittyy toki sääriskiä joten oikeudet aikatulumuutoksiin pidetään. Kenttä pyritään säiden niin salliessa pitämään auki aina lokakuun loppuun saakka.
Muistutus lyönti- ja alstulojälkien korjaamisesta sekä pelaamisesta yöpakkasten jälkeen.
Kenttämme on erinomaisessa pelikunnossa joten pidetään tästä yhdessä huoli. Kasvitaudit lähtevät helposti leviämään mm. korjaamattomista lyönti- ja alstulojäljistä. Kiinnitetään näihin nyt erityistä huomiota. Pienellä henkilökohtaisella vainannäöllä ja panoksella varmistamme hyvät lähtökohdat kauteen 2019.
Yöpakkasten jälkeen kuuraisella kentällä pelaaminen on ehdottomasti kielletty. Kannattaa siis tarkkailla lämpömittaria. Jos ilman lämpötila on asteen pari plussan puolella auringon noustessa, menee kenttä aurinkoisina aamuina kuuraan ja pelaamaan päästään vasta sulamisen jälkeen. Tämä voi pahimmillaan siirtää varattuja lähtöaikoja jopa tunneilla eteen päin.
Kentän tilanteen voi tarkistaa caddiemasterin toimistostamme joka palvelee klo 9-18 Puh. 040 587 6523 tai caddie@harjattula.fi
Erinomaisia syys-golf-kierroksia!
Jani Hjerpe
kenttämestari