Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

GolfÄssä 2017

GolfÄssä 2017

29.5.2017

Golfassa 2017 Logo W250Yleisavustukset loppuvat, juniorityö tarvitsee tukea!
Tue kisaten HGCC:n juniorityötä!

Kilpailu

Kilpailu on tasoituksellinen lyöntipeli. Haasta omaa peliäsi kehittymään. Lyöntipeli on aivan eri kuin PB peli, siinä kysytään tarmoa ja sitkeyttä. Se on mukava pelimuoto, kun sen oppii ja opit myös vähän mitä on pelaaminen, kun ei voi nostaa palloa taskuun jos pisteitä ei enää saa.

Kilpailukierrokset pelattava toukokuun 15. – elokuun 15. välisenä aikana.

Pelipäiviä on kaikkiaan 91 ja jokaisena päivänä voit tehdä uuden hyvän suorituksen.

12 parasta kierrosta lasketaan. GolfÄssän tittelin ja logopaidan saa parhaat 12 kierrosta suorittanut. 3 parasta palkitaan. Jos peli-kierroksia tulee tarpeeksi, ovat myös palkinnot upeita.

Peliajan ja -parin/-seuran voi valita itse. Tärkeää on, että caddie ja peliseura tietää ennen peliä, että pelataan GolfÄssä kilpailua. Joku peliseurastasi toimii lyöntitulosten merkitsijänä ja tarkkailijana.

Kierros maksaa 3€ ja maksetaan Cadeille joilta saa leimatun korttin mukaan kierrokselle. Kaikkia kortteja ei ole pakko jättää jos ei niin halua. Vain laskevat kortit tallennetaan nexiin, nostavia ei oteta huomioon, jos et niin halua. Myös kilpailukierrokset kelpaavat mukaan, jos maksaa 3€ ja ilmoittaa ennen kisaa pelaavansa myös GolfÄssä kisaa.

Seuraa omaa ja muiden onnistumista GolfÄssä 2017 -ranking listalta!

Koska kisa on uusi, kerro siitä kaverille!