Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

V-S Senioriliiga 2016 säännöt

V-S Senioriliiga 2016 säännöt

4.5.2016

Joukkueessa pelaa 6 mies-, 4 naissenioria ja 2 veteraania. Etukäteen on ilmoitettava, mihin kategoriaan kukin pelaaja lasketaan.

Joukkueen yhteistulokseen lasketaan kustakin kategoriasta paras puolisko eli kolme miestä, kaksi naista ja yksi veteraani.

Vierasvoitosta joukkue saa neljä pistettä, kotivoitosta kolme pistettä, tasapelistä kaksi ja tappiosta yhden pisteen.

Joukkueeseen saa osallistua yleissäännöstä poiketen myös joukkueen kotikentällä pelioikeuden omaava pelaaja. Kuitenkin pelikauden aikana liigapeleissä pelaaja voi edustaa vain yhtä seuraa.

Kotijoukkue on vastuussa siitä, että ottelu pelataan sovittuna aikana ja ottelutulos ilmoitetaan osoitteella rolfahlqvist@yahoo.setai puh. 050 446 8479. Ottelupäivästä on sovittava vähintään viikko ennen pelipäivää. Joukkueen kokoonpano ilmoitetaan pelipäivää edeltävänä päivänä yhteyshenkilölle.

Pelataan stableford (pistebogeyta) normaalein säännöin.

Vierasjoukkueelle varataan yksi ylimääräinen lähtö enintään neljälle pelaajalle.

Miesseniorit pelaavat keltaisilta ja naisseniorit punaisilta. Miesveteraanit voivat halutessaan pelata punaisilta. Ilmoitettava ennakolta joukkueen ilmoittamisen yhteydessä.

Luovutusvoiton taulukointi suoritetaan aikaisemman käytännön mukaisesti

  • luovutusvoiton saanut joukkue saa 3 pistettä ja 10 bogey-pistettä.
  • luovuttajajoukkue saa 0 pistettä ja -10 bogey-pistettä.

Kussakin ottelussa tulee olla valittuna joukkueella kapteeni. Kapteenit sopivat keskenään mahdolliset erimielisyydet. Mikäli kapteenit eivät pysty sopimaan, alistetaan asia Rolf Ahlqvistin päätettäväksi.