Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Naisten kauden avaus pe 20.5.2016

Naisten kauden avaus pe 20.5.2016

12.5.2016

TERVETULOA LADYT NAISTEN KAUDEN AVAUKSEEN!

Pelimuotona hulvattoman hauska Pink Ball -joukkuekilpailu, joka sopii hyvin myös aloittelijoille.

Kilpailumaksu 12 €, sisältää iltapalan, Caesarsalaattipöytä eri täytteillä (kana/rapu)
Lähdöt klo 16.00 alkaen

Ilmoittaudu viimeistään 18.5.2016 NexGolfin tai caddiemasterin kautta. Tiedustelut ja ruoka-ainerajoitteet 17.5 mennessä Marjukalle: marjukka.pentti@tili-vinkki.fi

Tervetuloa!
toivottavat illan emännät: Tiina ja Marjukka

hm avauskutsukuva2016

PINK BALL:issa joukkueen jäsenet pelataavat pistebogia täysin tasoituksin. Joka reiällä kirjataan joukkueen korttiin yksi paras bogeypistetulos ns. best ball. Paras tulos voi olla myös joukkueen jäseneltä, joka on pelannut ihan tavallisella pallolla, jos hänen pisteensä ovat paremmat kuin punaisella pallolla pelaanneen joukkuen jäsenen.

Joukkue saa Pink Ball -pallon mukaansa. Joukkue valitsee kuka pelaajista aloittaa pelaamisen Pink Ball -pallolla. Tämän jälkeenPink Ball -pallolla pelataan vuoronperää seuraavat reiät. Pink Ball-pallolla pelaava joukkueen jäsen saa reiältä saadun pistebogietuloksensa tuplana niin kauan kun nimenomainen Pink Ball -pallo on pelissä. Esim. jos pelaaja saa reiältä 2 pistebogiepistettä ja hän on pelannut Pink Ball -pallolla, on joukkueen tulos 4 pistettä. Joukkueen muut pelaajat pelaavat reiän normaalisti omalla pallolla.

Mikäli Pink Ball -pallo häviää, ei Pink Ball vuorossa oleva pelaaja saa enää tuplausta kyseiseltä reiältä tai sen jälkeen pelatuista reistä. Jos joukkue tuo Pink Ball -pallon takaisin klubille, saa joukkue vielä bonuksena 2 pistettä. Pink Ball -pallosta kannattaa siis pitää huolta ja tuoda se takaisin klubille! Joukkueille valitaan kokeneet kapteenit, joten voit huoletta osallistua, vaikka pistelasku ei olisi vielä tuttua. Opetellaan sitä sitten yhdessä!