Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

FJT:n osakilpailu Harjattulassa 14-15.5.2016

FJT:n osakilpailu Harjattulassa 14-15.5.2016

9.5.2016

Harjattula Golf järjestää 14-15.5.2016 nuorten kotimaisen pääkiertueen FJT:n osakilpailun.

Finnair Junior Tour (FJT) on Suomen ylin kilpailukiertue alle 21-vuotiaille kilpapelaajille. Kiertue tarjoaa mahdollisuuden testata taitoja ikäluokan parhaiden pelaajien kanssa. Finnair Junior Tour sisältää kauden aikana 14 tapahtumaa, joihin kuuluvat myös lyöntipelin ja reikäpelin SM-kilpailut sekä Euroopan arvostetuimpiin avoimiin juniorikilpailuihin kuuluva Finnish International Junior Championship.

Nyt onkin oiva tilaisuus lähteä tulevana viikonloppuna seuraamaan kilpagolfia ja kannustamaan Suomen huippujunioreita hyviin suorituksiin. Tehdään yhdessä Harjattulan FJT-osakilpailusta sellainen, että osallistujat saavat kotiin viemisikseen hienon kokemuksen kentästämme ja golfyhteisöstämme.

Talkooväkeä on ilmoittanut jo mukavasti FJT:n kisajärjestelyihin, kiitos kaikille ilmoittautuneille jo etukäteen! Tilaa ja tehtäviä kuitenkin riittää ja jos kalenterisi suinkin antaa myöten, olet lämpimästi tervetullut myös talkoisiin. Asiasta on Harjattulan jäsenistöä tiedotettu erillsellä sähköpostilla ja mikäli vielä osallistuminen talkoisiin kiinnostaa, ole yhteydessä Juha Laukkaseeen:  juha.laukkanen@harjattula.fi

Lisää infoa ja mm. lähtöajat Golfliiton sivuilla:

http://golf.fi/kilpailukalenteri/#/competition/594066/info

Kuvia ja tunnelmia kilpailusta julkaistaan myös FinnishGolf -sivustolla: www.finnishgolf.com

Lämpimästi tervetuloa Harjattulaan kaikki kilpailijat ja kannustusjoukot!