Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Senioritoimikunnan tiedote 1/2024

Senioritoimikunnan tiedote 1/2024

25.4.2024

Hei Seniori Golfari, uusi golkausi alkaa ihan kohta!
Tiedotteeseen on kerätty alustavat suunnitelmat tulevasta pelikaudesta.
Tervetuloa mukaan!

 

Viikkokisat alkavat maanantaina  06.05.2024  (säävaraus)

Sponsorina toimii Vanhan-ajan Osto- ja Myyntiliike K.J.Simolin.

HUOMIO!  Viikkokisaan muutoksia kaudella 2024

Uudistusten tavoitteena on antaa mahdollisimman monelle seniorille mahdollisuuden pelata viikkokisaa. Siksi lisäsimme vapauden valita pelipäivä väliltä ma – to.

 

Simolinin sponsoroimassa viikkokisassa valitaan joko pistebogi sarja tai tasoituksellinen lyöntipeli sarja.

Lisäksi on uusi 50+ viikkokisa, jossa pelimuotona on scratch.

Voit osallistua näihin molempiin viikkokisoihin.

 

 Viikkokisat seniorit (pb / hcp lp) kaudelle 2024

 Peliaika:

Viikkokisat pelataan joka viikko maanantaista torstaihin haluamanaan päivänä ja kellonaikana alkaen 06.05.2024 (säävaraus). Jos kenttä ei ole tuolloin auki, niin alkaen kentän avauspäivästä. Osallistumisoikeus on seniori-ikäisellä (50+) HGCC:n jäsenellä sekä pelioikeuden omaavalla osakkaalla. 

Voit pelata yhden kierroksen viikossa. Mikäli pelaaja keskeyttää kilpailukierroksen on siitä ilmoitettava Caddiemasterille ja pelaaja merkitään tuloksiin keskeyttäneeksi, eikä hänellä ole mahdollisuutta pelata saman viikon aikana uutta kilpailukierrosta. Poikkeuksena tästä ukkosesta johtuva kierroksen keskeytys tai kenttähenkilökunnan määräämä muu keskeytys.

Osallistumishinta on 4 Euroa/kierros. Kierros maksetaan ennen kierroksen alkamista.

Viimeinen peliviikko on vko 35. Finaalit pelataan syyskuussa.

 

Sarjat:

Viikkokisoja pelataan kahdessa sarjassa: Pb ja Hcp lyöntipeli. Pelaajan on osallistuessaan

ensimmäiseen viikkokisaansa, ilmoitettava kumpaan sarjaan osallistuu kauden aikana eikä tätä

valintaa voi muuttaa myöhemmin. Tasoitusrajoja osallistumiseen sarjoissa ei ole. Kuitenkin korkein annettava tasoitus on 36.

Senioritoimikunta varaa oikeuden yhdistää sarjat yhdeksi Pb sarjaksi, jos katsoo sen tarpeelliseksi.

 

Kuukausipalkinnot ja päätöskisa:

Joka kuukausi palkitaan kummassakin sarjassa kuukauden paras pelaaja (50 Euron lahjakortti)huomioiden kunkin pelaajan kolme parasta tulosta kuukauden aikana – PB sarjassa kolmen parhaan kierroksen pisteet yhteensä – HCP lyöntipelisarjassa kolmen parhaan kierroksen nettotulokset yhteensä. Tasatilanteissa voittaja on alimman tasoituksen omaava ko. kuukauden ensimmäisessä pelissään pelaava pelaaja. Kuukausipalkintoon vaikuttavat viikot: Toukokuu vkot 19–22, kesäkuu vkot 23–26, heinäkuu vkot 27–31, elokuu vkot 32–35

Päätöskisaan kutsutaan yhteensä 30 pelaajaa, huomioiden pelaajan 8 parasta tulosta kauden aikana. Kutsuttavien pelaajien määrä sarjaa kohti lasketaan pelattujen kierrosten määrästä. Kutsuttavan ollessa estynyt, hänen tilalleen ei kutsuta seuraavia listalta. Päätöskierros on maksuton. Päätöskisaan sisältyy päätöslounas ja palkintojen jako. Päätöskisassa palkitaan parhaat molemmista sarjoista.

 

Tulosten merkitseminen ja pelattava tee:

Kilpailusta pidetään kirjallista tuloskorttia ja sen allekirjoittavat tarkastuksen jälkeen pelaaja ja merkitsijä, kuten missä tahansa kilpailussa. Avio- tai avoparit eivät voi toimia toistensa merkitsijöinä. Kilpailussa noudatetaan kaikilta osin Golfin sääntöjä ja Harjattulan paikallissääntöjä. Pelaaja saa itse valita miltä teeltä kulloinkin pelaa ja pelattu tee on selkeästi merkittävä tuloskorttiin ja myös varmistettava viimeistään tuloskortin jättämisen yhteydessä, että Caddiemaster merkitsee pelatun teen oikein tuloksiin.

 

Yleistä:

Tulokset julkaistaan NexGolfiin kunkin viikon perjantaina ennen klo 12.00 ja syötetään WHS järjestelmään niin, että mahdolliset tasoitusmuutokset tulevat voimaan mahdollisimman pian.

Kotisivuilla /Jäsenille/ Senioritoimikunta on linkki viikkotuloksiin. Seuratkaa myös itse, että laskenta menee oikein. Jos on huomautettavaa, ota yhteys Teppoon/Jarmoon, huomautusaika 1 viikko.

Teppo p.050 074 1913, tkaleva1@gmail.com, Jarmo p. 050 597 0012, jarmo.altis@gmail.com

 

Viikkokisa 50+ (lp tasoitukseton) kaudelle 2024

 Peliaika:

Viikkokisa pelataan joka viikko maanantaista torstaihin haluamanaan päivänä ja kellonaikana alkaen 06.05.2024 (säävaraus). Jos kenttä ei ole tuolloin auki, niin alkaen kentän avauspäivästä.

Osallistumisoikeus on seniori-ikäisellä (50+) HGCC:n jäsenellä sekä pelioikeuden omaavalla osakkaalla. Voit pelata yhden kierroksen viikossa. Mikäli pelaaja keskeyttää kilpailukierroksen on siitä ilmoitettava Caddiemasterille ja pelaaja merkitään tuloksiin keskeyttäneeksi, eikä hänellä ole mahdollisuutta pelata saman viikon aikana uutta kilpailukierrosta. Poikkeuksena tästä ukkosesta johtuva kierroksen keskeytys tai kenttähenkilökunnan määräämä muu keskeytys.

Osallistumishinta on 4 Euroa/kierros. Kierros maksetaan ennen kierroksen alkamista.

Viimeinen peliviikko on vko 35.

 

Kuukausipalkinnot:

Joka kuukausi palkitaan kuukauden paras pelaaja (50 Euron lahjakortti) huomioiden kunkin pelaajan kolme parasta tulosta kuukauden aikana. Tasatilanteissa voittaja on alimman tasoituksen omaava ko. kuukauden ensimmäisessä pelissään pelaava pelaaja.

Kuukausipalkintoon vaikuttavat viikot: Toukokuu vkot 19–22, kesäkuu vkot 23–26, heinäkuu vkot 27–31, elokuu vkot 32–35.

Kauden päätteeksi palkitaan parhaat pelaajat. Tähän huomioidaan koko kauden 5 parasta kierrosta. Palkittavien määrä ja palkintojen suuruus määräytyy kilpailukierrosten lukumäärän mukaan.

 

Tulosten merkitseminen ja pelattava tee:

Kilpailusta pidetään kirjallista tuloskorttia ja sen allekirjoittavat tarkastuksen jälkeen pelaaja ja merkitsijä, kuten missä tahansa kilpailussa. Avio- tai avoparit eivät voi toimia toistensa merkitsijöinä. Kilpailussa noudatetaan kaikilta osin Golfin sääntöjä ja Harjattulan paikallissääntöjä. Pelattava tii on miehet 58 ja naiset 49. (tämä voi kuukausittain vaihtua palautteen pohjalta).

 

Yleistä:

Tulokset julkaistaan NexGolfiin kunkin viikon perjantaina ennen klo 12.00 ja syötetään WHS järjestelmään niin, että mahdolliset tasoitusmuutokset tulevat voimaan mahdollisimman pian.

Kotisivuilla /Jäsenille/ Senioritoimikunta on linkki viikkotuloksiin. Seuratkaa myös itse, että laskenta menee oikein. Jos on huomautettavaa, ota yhteys Teppoon/Jarmoon, huomautusaika 1 viikko.

Teppo p.050 074 1913, tkaleva1@gmail.com, Jarmo p. 050 597 0012, jarmo.altis@gmail.com

 

 

Varsinais-Suomen Senioriliiga – kaikki mukaan! 

Kaudella 2024 senioriliiga pelataan 11 seuran voimin eli meille tulee viisi vierasottelua ja viisi kotiottelua. Pelataan stableford pistebogeya normaalisäännöin. Tasoitusraja on hcp 36, mutta myös korkeammalla tasoituksella pelaava voi osallistua pelaten kuitenkin em. tasoituksella. Tasoituksissa huomioidaan pelattavan kentän slope-taulukot normaalisti.

Liigaottelut löytyvät seuran nettisivujen ensimmäisen sivun kohdan V-S Senioriliigan ottelut kautta helposti.

Ottelut pelataan 12 henkisin joukkuein, joissa on sarjoittain 4 miessenioria, 2 naissenioria ja 6 veteraania (+65 v. miehiä ja/tai naisia). Lopputulokseen huomioidaan paremman puolikkaan tulos kustakin sarjasta. Naiset ja veteraanit pelaavat punaisilta ja miehet keltaisilta tai kukin ryhmä muuten merkityiltä vastaavilta teeltä – kuten meillä 49 ja 58. 

Koska naisseniorien sarja muodostuu vain kahdesta pelaajasta on erityisen toivottavaa, että aktiivisia naissenioreja ilmoittautuu myös veteraanisarjaan mukaan runsaasti.

Ilmoittautuminen otteluihin eli, että on käytettävissä joukkueeseen, tapahtuu nexgolfin kautta. Joukkueelle nimetty kapteeni valitsee ilmoittautuneista joukkueen – puolet edellisen viikkokilpailun tulosten mukaan ja puolet kapteenin valintana. On erityisen toivottavaa, että otteluihin ilmoittaudutaan myös silloin, kun ilmoittautuneita on jo 12 henkeä, jotta mahdollisimman moni voidaan kauden aikana valita mukaan kisailemaan. 

Valituille joukkueen jäsenille ilmoitetaan tekstiviestillä viimeistään ottelua edeltävänä viikonloppuna.

Kilpailumaksu vierasotteluissa on 30 €, josta Harjattulan pelaajat maksavat itse 10 €.

Kilpailumaksu sisältää lounaan pelin jälkeen. Kotiottelut eivät maksa mitään ja sisältävät aamukahvin ja lounaan.

 

Seniorien kilpailukalenteri 2024

Alustava senioreiden kilpailukalenteri on julkaistu kotisivuilla /Jäsenille/ Senioritoimikunta

ti 21.05. V‑S Senioriliiga, vierasottelu AlGo-HGCC

ti 28.05. V-S Senioriliiga HGCC-KGM

tiedoksi: to 30.05. Senior Aluetour Pori Kalafornia (I/III)

 

ti 04.06. V‑S Senioriliiga, vierasottelu AGN-HGCC

ma 10.06. V‑S Senioriliiga, HGCC-UGK

tiedoksi: ti 18.06. Senior Aluetour Aurinko Golf  (II/III)

ke 26.06. V‑S Senioriliiga HGCC-LoG

 

to 04.07. Seuraottelu HGCC-AG

ma 15.07. Seuraottelu, vierailu RG-HGCC

ke 24.07. V‑S Senioriliiga, vierasottelu ArGC-HGCC

ti 30.07. V‑S Senioriliiga MTG-HGCC

 

tiedoksi: ti 06.08. Senior Aluetour Kankainen  (III/III)

ke 07.08. V‑S Senioriliiga HGCC-AG

su 11.08. SENIOR OPEN HARJATTULA

ti 13.08. V‑S Senioriliiga, vierasottelu SaG-HGCC

ti 27.08. V‑S Senioriliiga HGCC-WGCC

 

syyskuu 2024  Viikkokisojen finaali 

 

 

Senioreiden Reikäpelit

  • Tasoituksellinen ¾ osa tasoituksin
  • Tasoitukseton

Sponsorina reikäpeleissä:    sporttiapteekki.fi

Reikäpeli-ilmoittautumiset alkavat heti kun kenttä aukeaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.05.2024

 

HGCC Senior Open 2024

Sunnuntaina 11.08.2024

(lisää tietoa myöhemmin)

 

Senioreiden tiedotus kotisivuilla sekä fb HGCC Seniorit -sivulla.