Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Perhegolf

Perhegolf

Harjattulassa perheet pelaavat ja harjoittelevat yhdessä. Mukaan ovat tervetulleita ketkä tahansa lasten ja nuorten kanssa pelaavat – myös isovanhemmat, kummit tai kaverit. Nuorimmat kentällä pelanneet ovat olleet kuusivuotiaita.

Kaikki peli-intoiset pääsevät pelaamaan ja pelataan niitä pelimuotoja, mitä milloinkin haluamme. Pikkujuniorit voivat taitojen salliessa pelata myös keskenään ja tarvittaessa joku aikuisista voi lähteä junnuryhmään mukaan.

Perhegolf on HGCC:n jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille.

Perhegolfin kesän 2024 harjoitukset ja teemat

Kesällä harjoitellaan jälleen yhdessä Harjattulassa pe 14.6. alk. Kokoontuminen Harjattulassa klo 17.45 rangella. Treenit aloitetaan yhdessä lyöntejä kertaamalla ja jatketaan eri teemoilla mm. hiekkalyönti, lähestyminen, lähipeli ja puttaaminen. Harjoituksiin tulee ilmoittautua ennakkoon.

Yhteisten treenikertojen lisäksi varataan jälleen perhegolfaajille käyttöön lähtöaikoja perjantaisin 7.6. alk. Halukkaat perheet pääsevät näin pelaamaan 3–9 väylää oman aikataulun ja toiveiden mukaisesti omatoimisesti.

KESÄN TEEMAT

pe 14.6. Ulkokausi alkaa; peruslyöntiharjoituksia ja pelietiketti kuntoon, harjoitellaan pelitilanteita
pe 5.7    Bunkkeri tutuksi – hiekkalyönnit ja puttaus
pe 9.8.   Pituutta ja tarkkuutta lyöntiin
pe 6.9.   Kesäkauden huipennus, leikkimielistä kisailua ja pientä tarjottavaa

Rangepallot kuuluvat harjoituksiin. Tapahtumassa on käytössä myös lainamailoja kaiken kokoisille osallistujille. Otathan kuitenkin mahdollisuuksien mukaan omat mailat mukaasi. Ilmoittautuminen treeneihin aina ennakkoon perhegolfin WhatsApp-ryhmässä.

Seuran pro Larri Vermola on lupautunut myös osallistumaan osaan treeneistä, jolloin lyöntejä voi treenata myös yhdessä pron kanssa.

Lisäksi aikaisempien vuosien tapaan, olemme varanneet joka perjantaille (alk. 7.6.) kolme lähtöä perhegolfilaisille klo 18.10, klo 18.20 ja klo 18.30. Nämä ovat ns. omatoimitreenejä. Näissä on ollut mukava perheen nuorempienkin pelailla kunnon kentällä. Mikäli olet halukas hyödyntämään perhegolfin lähtöaikoja, varaa sopiva lähtöaika itse suoraan Caddiemasterilta, puh: 040 587 6523.  Lähtöaika tulee varata aina ennakkoon ja viim. 2 pv ennen eli keskiviikkoiltaan mennessä, jotta käyttämättömät vuorot saadaan vapautettua muiden varattaviksi. Kierrokselle voi kysellä myös golf-autoa lainaan.

Kierroksen hinta 20 €/perhe, golf-auton vuokra 20 €/auto.

Tervetuloa mukaan kesän perhegolf tapahtumiin!

Ilmoitathan ennakkoon tulostasi tai mikäli sinulla on kysyttävää:

Katri Kronström
katri.kronstrom@lumo.fi
045 788 18337

Veli-Elias Virtanen
veli.elias.virtanen@gmail.com
0400 292 415

Ystävällisin terveisin
HGCC Juniori- ja Valmennustoimikunta