Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Lady Tourin toinen kausi

Lady Tourin toinen kausi

9.5.2022

FB 1200x628

9.5.2022

Lady Tourin lopullinen tuloslista >>

ALUEELLINEN LADY TOUR 2022 by Kallary 

Tervetuloa osallistumaan naisten avoimelle kiertueelle. Viisi kisaa Varsinais-Suomessa vain naisille kesä-elokuussa. Voit osallistua yhteen, kahteen — tai vaikka kaikkiin. Joka tapauksessa vain kolme parasta kilpailutulosta huomioidaan, vaikka olisit osallistunut kaikkiin viiteen osakilpailuun. Pelimuotona on 18 reiän pistebogey. Kilpailu pelataan naisten teeltä.

Kiertue starttaa Kankaisten Golfista, jossa pelataan Cecilia sunnuntaina 19.6. ja päättyy su 28.8. Aurinko Golfiin. Lähdetään vaikka isommallakin porukalla valloittamaan naapurikenttiä!

KAUDEN 2022 OSAKILPAILUT
  • su 19.6. Cecilia/ Kankaisten Golf
  • ti 5.7. Ulrica/ Harjattula Golf
  • Su 17.7. Blanca (pari scramble)/ Archipelagia Golf
  • la 30.7. Mamselli/ Aura Golf
  • su 28.8. Birgitta/ Aurinko Golf

 

Kilpailumaksu

Kilpailumaksu: Osakilpailun kilpailumaksu on kunkin kilpailun normaali kisamaksu.

Ilmoittaudu mukaan osakilpailuihin kunkin kentän caddiemasteriin, NexGolfin tai TeeTimen kautta. Samalla osallistut automaattisesti Lady Tourille.

Pelimuoto 18r PB, Blanca pari-scramble

 

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan yleisiä voimassaolevia golfin sääntöjä sekä järjestävän kentän kilpailukohtaisia kilpailumääräyksiä. Tasatuloksen ratkaisu yksittäisessä osakilpailussa: tasoitus, viimeiset 9 reikää, viimeiset 6 reikää, viimeiset 3 reikää, viimeinen 1 reikä. Jos kokonaistuloksissa on pelaajia tasapisteillä kolmen (3) osakilpailun yhteistuloksen jälkeen, ratkaisee järjestyksen viimeksi pelatun kisan viimeiset 9/6/3 reikää.

Palkinnot

Tourin viisi (5) parasta palkitaan viimeisen kilpailun jälkeen. Jos palkinnon saaja ei ole läsnä palkintojenjaossa ollaan häneen henkilökohtaisesti yhteydessä. Jokaisessa osakilpailussa palkitaan kunkin seuran omalla tavalla parhaat.
Viimeisessä osakilpailussa (28.8.) suoritetaan erillinen arvonta niiden osallistujien kesken, jotka ovat osallistuneet kaikkiin viiteen osakilpailuun.

Osallistumisoikeus

Naispelaaja, jolla on jonkun suomalaisen golfseuran jäsenyys ja ikää yli 18-vuotta, on oikeutettu osallistumaan tourille. Kun on osallistunut johonkin viidestä osakilpailusta, on automaattisesti mukana myös tourilla. Kilpailun johtajana toimii kussakin osakilpailussa vastaava kilpailun johtaja / tuomari.

Pisteytys

Yhteistulokseen lasketaan kussakin osakilpailussa ansaitut bogeypisteet. Poikkeus on Paraisten kilpailu, joka on parikilpailu. Tässä osakilpailussa molemmat parit saavat kilpailutuloksen muutettuna pb-tulokseksi.

Tulosseuranta

Kun Lady Tour käynnistyy, tulee tähän linkki, josta voi seurata kokonaistilannetta.