Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Tiedote Ladyille – kauden avaus ti 15.5.18

Tiedote Ladyille – kauden avaus ti 15.5.18

8.5.2018

Hei Ladyt,

Harjattulan kausi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja kenttä on talven jäljiltä erinomaisessa kunnossa. Tulevina päivinä saamme nauttia jo kesäkeleistäkin. Nyt on siis viimeistään aika kaivaa mailat esiin, ellet ole jo kentälle ehtinyt. Pieni treenikään ei ole välillä pahitteeksi ja harjoitteluun onkin tällä kaudelle erinomaiset mahdollisuudet, kun saimme Harjattulaan kolmannen opettajan Sonja Kallion – tervetuloa joukkoomme! Jotta Sonja tulee meille kaikille tutuksi ja on helpompi hyödyntää myös hänen palvelujaan, aloitamme naisten kauden tutustumistreeneillä Sonjan kanssa tiistaina 15.5.18 klo 17.00-18.00 Harjattulan rangella. https://skgolf.fi/
Harjoittelun jälkeen jatketaan iltaa klubilla salaatti-iltapalan ja ideoinnin merkeissä. Jutellaan ja keskustellaan mm., mitä toiveita teillä olisi tälle kaudelle naisten tapahtumiksi. Samalla infoan ajankohtaisista asioista. Valitaan illan aikana myös uusi naistoimikunta kaudelle 2018. Koko ladykapeenina oloni aikana olen yrttänyt peräänkuuluttaa ehdotuksia ja ideoita teiltä naisilta, mitä tapahtumia järjestettäisiin ja myös rohkaissut ottamaan yhteyttä tai vaikkapa itse järjestämään jotain ohjelmaa. Kohtuullisesti homma on meillä toiminutkin ja esim. naisten reissujen järjestystä on usein vastannut joku naistoimikunnan ulkopuolelta. Mielestäni Harjattulan ”naistoimikunnan” muodostavat kaikki meidän seuran ladyt, mutta toki toimintaa kordinoimaan tarvitaan myös varsinainen nimetty toimikunta. Senkin tarpeellisuudesta voidaan toki tiistaina myös keskustella. Esim. Paraisilla on ns. aktiviteettitoimikunta eikä erillistä naistomikuntaa. Monessa seurassa on myös erikseen naistoimikunnan puheenjohtaja ja ladykapteeni, joilloin vetovastuuta saadaan jaettua. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan toimintaan ja et esim. pääse tiistaina paikalle, niin ota rohkeasti yhteyttä vaikkapa sähköpostilla. Kun hommia jaetaan, niin tästä ei tule kenellekään kohtuutonta taakkaa. Tarkoitushan on viettää parasta vapaa aikaa yhdessä!
Toivotan tässä samalla kaikki uudet Harjattulan naisjäsenet tervetulleeksi seuraamme sekä kannustan teitä heti alussa osallistumaan seuran muun toiminnan lisäksi myös naisten tapahtumiin. Näin tutustut mukavaan porukkaan ja saat uusia pelikavereita. Viimeisenä kautenani ladykapteenina olen päättänyt panostaa juuri uusiin jäseniin sekä erityisesti aloittelijoihin, sillä tie lajin aktiiviharrastajaksi varsinkin naisilla ei ole alussa kovin helppo. Kun saamme naistoiminnan vauhtiin, tiedotamme lisää kauden muista tapahtumista. Ulrica Cup Open pelataan Harjattulassa tiistaina 3.7.18. Jokohan vihdoin tänä vuonna saataisiin kisa täyteen eli 120 osallistujaa. Lähellä ollaan jo oltu. Kisan markkinointiin on jo luvattu lisää tukea ja panostusta seuran taholta.
Ilmoittaudu tiistain 15.5 treeneihin, joko NexGolfin Kilpailut -osion kautta tai lähettämällä sähköpostia caddiemasterille viimeistään la 12.5 aikana. Illan hinta on 10 €/ nuppi sisältäen iltapalan (maksetaan caddiemasterille ennen tai jälkeen treenien).
Aurinkoista ja mukavaa golfkautta 2018 kaikille!
Yst.terveisin
Heidi Mäntylä
ladykapteeni
040-1722109
P.S Harjattulan naisilla on oma suljettu  Facebook- ryhmä, joka toimii epävirallisena tiedotuskanavana (viralliset: s-posti ja Harjattulan nettisivut). Liity mukaan: HGCC Ladies