Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Eclectic kisa 9.5.-4.9.

Eclectic kisa 9.5.-4.9.

28.1.2022

Eclectic Logo

Kisa on päättynyt ja voittajat selvillä. 

Kati Kivelä / sarja 1, 60 € lahjakortti Golfpuotiin
Sisko Piekkola / sarja 2, 60 € lahjakortti Golfpuotiin
Marjo Saviranta / sarja 2, 30 € lahjakortti Golfpuotiin
Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Onnittelut voittajille!

Kisan lopputulos >>

 


Säännöt

Osallistuminen maksaa 3 € / kierros. Jos on pelannut jossakin seuran kilpailukalenterin kilpailussa, voi sen kierroksen liittää ecleticiin ilman ennakkoilmoittautumista ja lisämaksua.
Pelikierrosten määrää ei ole rajattu.
Kierros pelataan aina punaiselta tiiltä. 

Miten eclectic-tulos lasketaan?

Eclectic-tuloksesi muodostuu kauden parhaasta tuloksesta kultakin kentän reiältä. Eclecticin ensimmäinen kierros pitää olla pelattu lyöntipelinä. Seuraavilta kierroksilta ei enää tarvitse saada tulosta joka väylältä. 

Esimerkki kuvaa eclectic-tuloksen laskemista 11 kierrokselta:

Eclectic Taulu

Esimerkissä pelaajan 18 reiän parhaiden tulosten summa on 71. Tämän jälkeen otetaan lopuksi huomioon vielä tasoitus (tasoitusryhmästä riippuen).

Tasoitukset

Kilpailuun muodostuu kisan loputtua kaksi sarjaa: 0–30 ja 30.1–54. 

Koska kyseessä on koko kauden kestävä kilpailu, käytettävä tasoitus on ylemmässä sarjassa 50 % pelaajan tarkasta tasoituksesta ja alemmassa sarjassa 75 % (ei siis slope-tasoituksesta) su 4.9. kun kilpailu päättyy. 

Lopputulos muodostuu pelaajalle siis vasta, kun osatasoitus on otettu huomioon lopputuloksessa.

Eclectic-tulosten ilmoittaminen

Tuloskorti toimitetaan normaalisti caddiemasterille kierroksen jälkeen. Kun caddiemaster ei ole auki, voit laittaa caddiemasterille sähköpostia asiasta, jos olet kirjannut tuloksen sähköisesti ja liittää postiin kuvakaappauksen tuloskortista tai pudottaa täytetyn kortin oven ulkopuolelle postilaatikkoon. Muista merkitä korttiin ”ECLECTIC”

Eclectic-kilpailuun ilmoittautuminen

Kun olet pelannut 18 reikää ja saanut kaikilta lyöntituloksen, ilmoittaudu caddiemasterilla mukaan kisaan, jätät täytetyn tuloskortin ja maksat kisamaksun (3 €). Muille kierroksille ilmoittautuminen ja maksu caddiemasterilla ennen kierrosta. Ensimmäisen 18r kortin jälkeen voit pelata sekä 18r- että 9r-kierroksia.

Voit pelata ensimmäisen kierroksesi koska tahansa välillä 9.5.-4.9. Olet mukana kilpailussa siitä hetkestä lähtien.

Kilpailun tilanne

Eclectic-kilpailun tilanne on nähtävissä koko kisan ajan. Osoite ilmoitetaan, kun kisa käynnistyy.

Palkinnot

Kaudella 2022 palkitaan molempien sarjojen voittajat sekä paras etu- ja takaysi.Palkinnot jaetaan naisten päätöstapahtumassa syksyllä.

 


Näin pääset mukaan eclecticiin:

Ensimmäinen eclectic-kierroksesi
  • Ensimmäinen kierroksesi on normaali lyöntipelikierros, jolla pelaat tuloksen jokaisella reiällä. Ilmoitat itsesi kisaan mukaan vasta kierroksen jälkeen caddiemasterille, jätät tuloskorttisi ja maksat 3 €:n maksun. 

  • Tuloskortissa pitää olla nimesi ja merkkarin allekirjoitus. Merkitse korttiin selvästi, että kortti on tarkoitettu ECLECTICiä varten. Tämä kierros antaa lähtökohdan eclectic-osallistumisellesi. Sinulla on tulos jokaisella reiällä ja voit jatkossa pyrkiä parantamaan reikien tuloksia. Näin kilpailet jatkossa itse itseäsi vastaan.

  • Älä kiinnitä kovin paljon huomiota ensimmäisen kierroksen tulokseen; sinullahan on koko loppukausi aikaa parantaa tulostasi ja tuloksen tekeminen helpottuu kauden mittaan.

Kaikki muut kierroksesi
  • Pelattuasi ensimmäisen kierroksen voit parantaa tulostasi reikäkohtaisesti. Sinulla ei tarvitse olla kierroksella tulosta jokaiselta reiältä eikä sinun tarvitse pelata välttämättä kaikkia 18 reikää (kunhan pelaat vähintään 9 reikää), jotta tuloksesi olisi kelvollinen eclecticiä varten.
  • Jos onnistut kierroksella parantamaan kauden parasta tulostasi yhdellä tai usealla reiällä, jätä kierroksesta tuloskortti kuten ensimmäiselläkin kierroksella.
  • Jos minkään reiän tulos ei ole parantunut, ei korttia palauteta ellei sitä ole merkitty myös tasoituskierrokseksi.

Osallistuminen vielä pähkinänkuoressa:

  1. Ilmoittaudu maksamalla 3 € caddiemasterille ennen kuin aloitat ”kisakierroksen”. Poikkeus 1. kierros
  2. Ota ensimmäisen kierroksen jälkeen kierrokselle aina mukaan Kesäkorttisi, jossa on sen hetkinen tilanteesi merkittynä. Näin tiedät, mitä pitäisi saada parannettua ja kilpailet itse itseäsi vastaan.
  3. Palauta tuloskortti caddiemasterille asiallisesti täytettynä ja merkitse reiät, joiden tulos on parantunut. Jos minkään tulos ei ole parantunut pelaamallasi kierroksella, älä palautta korttia.
  4. Naistoimikunnan sivuilla seuraat  kisatuloksia kisan aikana.

Kilpailun johtajat Kati Kivelä ja Martina Maass