Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Club4ladies Harjattulassa 19.5.2019

Club4ladies Harjattulassa 19.5.2019

29.4.2019

Alastaron, Archipelagian, Loimijoen ja Harjattulan naistoimikunnat lyöttäytyivät yhteen syksyllä 2018 ja järjestävät kesällä 2019 neljä yhteistä kisaa, kaikki eri kentillä. Tapahtumat on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille naisjäsenille tasoituksesta riippumatta.

Nyt rohkeasti pelaamaan tutussa seurassa vieraille kentille ja vieläpä edullisesti. Voit osallistua vain yhteen kisaan tai kaikkiin neljään. Mahdolliset yhteiskuljetukset selviävät lähempänä ajankohtaa kenttäkohtaisesti. Kisat pelataan neljän hengen joukkueina. Kuhunkin joukkueeseen pyritään saamaan pelaaja kustakin seurasta. Kolme parasta joukkuetta palkitaan. Pelimuodot vaihtelevat eri kisoissa. Niistäkin kertoo kukin seura erikseen lähempänä ajankohtaa. Merkkaa siis päivät kalenteriisi ja ilmoittaudu heti Harjattulan avauskisaan. Voit myös jo nyt ilmoittautua muihin kisoihin Harjattulan NexGolfin kautta. Ko. kisat on avauttu kilpailukalenteriin ja teemme yhteisilmoittautumisen ko. kentille.

Harjattula su 19.5., Loimijoki la 15.6., Archipelagia la 24.8. ja Alastaro la 21.9.

Club4ladies Harjattulassa 19.5.2019

Lähdöt: Yhteislähtö klo 10

Mikäli osallistujia ei ole riittävästi yhteislähtöön, kisa toteutetaan väliaikalähtönä klo 10 alkaen.
Pelimuoto: Neljän hengen joukkuekisa – Villitkortit

Kisa nostattaa joukkuehenkeä ja on jännittävä. Kuhunkin joukkueeseen pyritään saamaan pelaaja kustakin seurasta. Kolme parasta joukkuetta palkitaan.

Kisan kulku / pelin säännöt: Jokaiselle joukkueen jäsenelle annetaan ”nimeksi” joku pelikortin maa: pata, hertta, risti, ruutu. Kukin pelaa omaa peliään ja kun väylä on pelattu, on seuraavalla tiiauspaikalla odottamassa kaksi pelikorttia. Pelikorteissa on kaksi eri maata ja näiden nimettyjen pelaajien pistebogey-tulokset kirjataan joukkueen tulokseksi edelliseltä väylältä. Jokeri-kortti: Muutamalla väylällä on jokeri-kortti ja vain yksi maa-kortti. Tällä väylällä joukkue saa merkitä kenen tahansa pelaajan tuloksen haluaa toiseksi joukkuetulokseksi.
Parhaan joukkuetuloksen pistebogeyssä pelannut joukkue on voittaja.

Tasoitusraja: max. hcp 54.0
Kisamaksu: Vieraspelaajat 30 €,
HGCC:n jäsenet, joilla on pelioikeus 10 €
Ilmoittautumiset 16.5. mennessä
Clubilla caddiemasterille
NexGolf -järjestelmän kautta
Soita p. 040 587 6523
S-postilla caddie@harjattula.fi

Kilpailukutsu – Harjattula 19.5

Club4ladies -kisaesite