Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Cider Cup pe 19.8.2022

Cider Cup pe 19.8.2022

3.8.2022

Cider Cup 1200x600

Järjestyksessään toinen naisten Ryder… ei kun Cider Cup Harjattulassa pe 19.8.2022 alk. klo 15

Kisa käydään kahden joukkueen välisenä taistona mantere vs. saaret. Jos asut mantereella ja mökki on saaressa tai toisin päin, voit valita kumpaan joukkueeseen haluat liittyä. Muussa tapauksessa olet oikeutettu vain toiseen joukkueeseen. Joukkueiden minimikoko on 8 pelaajaa. Jos määrää ei saada täyteen, kisaa ei toteuteta. Toteutuminen varmistetaan ke 17.8., kun ilmoittautuminen on päättynyt.

Cider Cupin kapteeni mantereen joukkueessa on tänä vuonna Tuija Ollikkala ja saarten joukkueessa Jaana Jalava-Broman. Seuraavan vuoden kapteenit valitaan taas kilpailun jälkeen äänestyksellä.

Joka lähdössä pelaa kaksi taisteluparia, jotka pyrkivät voittamaan vastustajansa ja saalistamaan pisteen joukkueelleen. Se joukkue luonnollisesti voittaa, jonka jäsenet ovat keränneet enemmän voittoja kotiin.

Joukkueiden kapteenit pelaavat ensin 9r kisan keskenään ja tulevat sen jälkeen kannustamaan joukkueensa jäseniä väylille. Sitä mukaa, kun on kierroksensa päättänyt, pelaajat liittyvät kannustamaan omia joukkuelaisiaan.

Joukkueiden tunnusvärit ovat pinkki (mantere) ja musta (saaret). Valitse siis vaatekaapistasi kisa-asu sen mukaan, kumpaan joukkueeseen kuulut.

Pelimuoto: reikäpeli 3/4-tasoituksin laskettuna slopesta

Tii: 49 

Kisamaksu: osakkaat 10 € ja jäsenet 15 € sekä kaksi siideriä (toinen hyvä ja toinen halpa ja hyvä:-D) Kisamaksu sis. ruuan kisan jälkeen sekä Etre belle Sensiplus -kasvonaamion. Muista mainita mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot. Jos olet jo ilmoittautunut täydennä tietosi.

Palkinnot: Koko voittajajoukkueelle padel-lahjakortti PDL Center Raisioon sekä jokaiselle voittajajoukkueen pelaajalle lahjakortti Ysikioskille.

Mitä kisan jälkeen: Syödään ja saunotaan klubilla. Ja tietysti palkintojenjako. Rentoudutaan ja valmistaudutaan mahdollisesti seuraavan päivän klubimestaruuskisoihin.

Osallistumisoikeus:

  • Kaikki seuran jäsenet. 
  • Jotta joukkueista ja pareista saadaan tasamääräiset, joudutaan ehkä mantereen ja saarten rajoja tulkitsemaan vähän avarakatseisemmin.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen ti 16.8. klo 16 mennessä Nexgolfiin tai caddiemasterille. Muista mainita, kumpaan joukkueeseen olet menossa. Muista kirjoittaa lisätietokenttään, kumpaan joukkueeseen haluat ja oletko osallistumiskelpoinen myös toiseen joukkueeseen.