Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Cider Cup la 5.8.2023

Cider Cup la 5.8.2023

17.7.2023

Cider Cup 1200x600

Järjestyksessään kolmas naisten Ryder… ei kun Cider Cup Harjattulassa la 5.8.2023 alk. klo 14

Kisa käydään kahden joukkueen välisenä taistona mantere vs. saaret. Jos asut mantereella ja mökki on saaressa tai toisin päin, voit valita kumpaan joukkueeseen haluat liittyä. Muussa tapauksessa olet oikeutettu vain toiseen joukkueeseen. Joukkueiden minimikoko on 8 pelaajaa. Jos määrää ei saada täyteen, kisaa ei toteuteta. Toteutuminen varmistetaan to 3.8., kun ilmoittautuminen on päättynyt.

Cider Cupin kapteeni mantereen joukkueessa on tänä vuonna Teija Westerholm ja saarten joukkueessa Sisko Piekkola. Seuraavan vuoden kapteenit valitaan kilpailun jälkeen.

Joka lähdössä pelaa kaksi taisteluparia, jotka pyrkivät voittamaan vastustajansa ja saalistamaan pisteen joukkueelleen. Se joukkue luonnollisesti voittaa, jonka jäsenet ovat keränneet enemmän voittoja kotiin.

Joukkueiden kapteenit pelaavat ensin 9r kisan keskenään ja tulevat sen jälkeen kannustamaan joukkueensa jäseniä väylille. Sitä mukaa, kun on kierroksensa päättänyt, pelaajat liittyvät kannustamaan omia joukkuelaisiaan.

Joukkueiden tunnusvärit ovat pinkki (mantere) ja tummansininen (saaret). Valitse siis vaatekaapistasi kisa-asu sen mukaan, kumpaan joukkueeseen kuulut, jos et jo keväällä tilannut itsellesi joukkuepaitaa.

Pelimuoto: reikäpeli 3/4-tasoituksin laskettuna slopesta

Tii: 49 

Kisamaksu: osakkaat 10 € ja jäsenet 15 € sekä kaksi siideriä (toinen hyvä ja toinen halpa ja hyvä:-D) Kisamaksu sis. ruuan kisan jälkeen sekä Etre belle Sensiplus -kasvonaamion. Muista mainita mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot. Jos olet jo ilmoittautunut täydennä tietosi.

Palkinnot: Koko voittajajoukkueelle padel-lahjakortti PDL Center Raisioon sekä jokaiselle voittajajoukkueen pelaajalle lahjakortti Ysikioskille.

Mitä kisan jälkeen: Syödään ja saunotaan klubilla. Ja tietysti palkintojenjako. Rentoudutaan ja valmistaudutaan mahdollisesti seuraavan päivän klubimestaruuskisoihin.

Osallistumisoikeus:

  • Kaikki seuran jäsenet. 
  • Jotta joukkueista ja pareista saadaan tasamääräiset, joudutaan ehkä mantereen ja saarten rajoja tulkitsemaan vähän avarakatseisemmin.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen ke 2.8. klo 16 mennessä Nexgolfiin tai caddiemasterille. Muista mainita, kumpaan joukkueeseen olet menossa. Muista kirjoittaa lisätietokenttään, kumpaan joukkueeseen haluat ja oletko osallistumiskelpoinen myös toiseen joukkueeseen.