Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Miestoimikunta

Miestoimikunta

Harjattula Golfissa toimii miestoimikunta. Toimintaan mukaan ovat tervetulleita kaikki Harjattula Golf ry:n ja Harjattulan kentälle pelioikeuden omaavat 21 vuotta täyttäneet miespuoliset jäsenet. Toimikunnalla on erillinen jäsenmaksu.

Miestoimikunnan toiminta

Kauden päätapahtuma on legendaarinen Raider Cup. Kilpailussa Mantereella ja Saarilla asuvat pelaavat joukkueina vastakkain kansainvälisen Ryder Cup esikuvansa mukaisesti. Tällä hetkellä arvostettu Raider Cup on Saariston joukkueella. Kilpailu järjestetään elo-syyskuussa. Raider Cup on koko päivän mittainen tapahtuma joka alkaa reikäpelin peliparien julkistamisella. Reikäpelin ja palkintojen jaon jälkeen joukkueet kokoontuvat viettämään iltaa ja syömään. Osallistuminen edellyttää joukkueen paidan lunastamista.

Miestoimikuntalaiset lunastavat kauden alussa oman joukkueensa paidan, johon on brodeerattu miestoimikunnan logo. Saariston joukkueen paita on kaudella 2018 tumman sininen ja mantereen joukkueen harmaa.

Kuukausittain toimikuntalaiset pelaavat leikkimieliset skinit jonka perään yleensä hieman saunotaan ja suoritetaan perinteiset jälkipelit ja – spekulaatiot.

Kauden aikana toimikunta tekee vieraskenttämatkan. Kauden 2018 kohde on Pori ja siellä pelataan kaupungin molemmat perinteiset kentät.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan toimikunnan toimintaan ota yhteyttä

Saariston joukkueen kapteeni
Mikael Nordman
044 272 8387
mikael.nordman@indexvarainhoito.fi

Mantereen joukkueen kapteeni
Petteri Lehtonen
050 594 8271
petteri.lehtonen@sunwind.fi