Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Liittyminen

Liittyminen

Jäsenhakemus

Liity nyt Harjattula Golf ry -jäseneksi ja hyödynnä erinomaiset jäsenetumme!

Lisätietoja saat seuran toimistosta puh. 040 587 6296 tai toiminnanjohtaja Juha Laukkaselta puh. 040 754 5106.

Pelioikeus tai vuosijäsenyys

Kun olet tehnyt päätöksen jäsenyydestä, voit hankkia itsellesi kausipelioikeuden, pelikortin tai pelata kierroskohtaisella Green fee – kierrosmaksulla.
Vuosijäsen maksaa pelaamisensa normaalilla green fee -kierrosmaksulla. Kauden 2024 kierrosmaksut ovat arkena 60 € ja viikonloppuisin (la-su) 70 €. Juniorit -50 % edellä mainituista hinnoista. Opiskelijat 40 € (opiskelijakortti esitettävä).
Golfin ajokortin eli Green Cardin -suorittamiseen saat apua Harjattulan golfopettajilta, jotka järjestävät alkeiskursseja säännöllisesti.

HGCC ry:n jäsenmaksut 2024

Aikuinen (ei liittymismaksua): 110 €

Aikuinen, osakas (ei liittymismaksua): 90 €

Juniorit (ei liittymismaksua):
0-14-vuotiaat (2010 ja jälkeen syntyneet) 140 €
15-21-vuotiaat (2003-2009 syntyneet) 250 €

Huom. Juniorijäsenten vuosittainen jäsenmaksu sisältää täyden pelioikeuden Harjattula Golfin kentälle.

Kaudella 2024 jäsenmaksut sisältävät myös viikoittaiset golfvalmentajiemme ohjaamat harjoitukset sekä ilmaisen golfin talviharjoittelun Vamos Itäharjulla.

Suostumus henkilötietojen keräämiseen ja julkaisemiseen

Jokaisen golfarin tiedot kerätään automaattisesti seurojen omista rekistereistä Suomen Golfliiton keskusrekisteriin. Tietoja käytetään hyödyksi Golfliiton jäsen- ja tasoituskorteissa, seurojen omissa tarkoituksissa, joissa tietoja voidaan käyttää normaalisti.
Kun tietoja puolestaan tarvitaan muissa yhteyksissä, kuten kilpailuilmoittautumisissa ja ajanvarauksessa muihin kuin omaan seuraan, tarvitaan henkilön suostumus tietojen käyttöön. Samoin julkaisuun Internetissä tarvitaan pelaajan suostumus. Pelaajan jäsennumero, nimi, seura ja tasoitus ovat ne tiedot, joita pelaajasta näytetään keskusrekisterissä, kun sitä käsittelee vieras seura. Tarkemmat henkilötiedot ovat käytettävissä pelaajan omalla seuralla.
Tällä suostumuksella pelaaja antaa suostumuksen siihen, että kilpailutulokset ja tasoitustiedot tullaan julkaisemaan myös internetissä.