Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Kuusi kilpailua naisille

Kuusi kilpailua naisille

15.4.2024

Laita kalenteriin tärkeät päivät ja osallistu! Alueellisen Lady Tourin ensimmäinen kilpailu pelataan 15. kesäkuuta.

Kilpailut kaudella 2024

la 15.6. Cecilia/ Kankaisten Golf
ti 2.7. Ulrica/ Harjattula Golf
su 14.7. Blanca (pari scramble)/ Archipelagia Gol
la 27.7. Mamselli/ Aura Golf
pe 2.8. Justiina/ Kultaranta Golf
su 11.8. Birgitta/ Aurinko Golf

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen osakilpailuihin kunkin kentän caddiemasterin, Nexgolfin tai TeeTimen kautta. Kun osallistuu ensimmäiseen kilpailuunsa, osallistuu samalla automaattisesti Lady Tourille.

Kilpailumaksu
Osakilpailun kilpailumaksu on kunkin kilpailun normaali kilpailumaksu.

Pelimuoto
18 reiän PB. Kilpailut pelataan naisten teeltä.

Säännöt
Kilpailussa noudatetaan yleisiä voimassa olevia golfin sääntöjä sekä järjestävän kentän kilpailukohtaisia kilpailumääräyksiä.
Tasatuloksen ratkaisu yksittäisessä osakilpailussa: tasoitus, viimeiset 9 reikää, viimeiset 6 reikää, viimeiset 3 reikää, viimeinen 1 reikä. Jos kokonaistuloksissa on pelaajia tasapisteillä kolmen osakilpailun yhteistuloksen jälkeen, ratkaisee järjestyksen viimeksi pelatun kisan viimeiset 9/6/3 reikää.

Osallistumisoikeus
Naispelaaja, jolla on jonkun suomalaisen golfseuran jäsenyys ja ikää yli 18-vuotta, on oikeutettu osallistumaan tourille.
Lady Tourin osakilpailuihin ei voi osallistua henkilö, joka on kausilla 2022–2023 tai kauden 2024 aikana jäänyt kiinni tasoituksensa manipuloinnista.
Kun on osallistunut johonkin kuudesta osakilpailusta, on automaattisesti mukana tourilla.

Pisteytys
Yhteistulokseen lasketaan kussakin osakilpailussa ansaitut bogeypisteet. Poikkeus on Paraisten kilpailu, joka on parikilpailu. Paraisten kilpailussa molemmat saavan kilpailutuloksensa muutettuna pb-tulokseksi. Lady Tourin yhteistulokseen huomioidaan kolmen parhaan osakilpailun pb-tulos.

UUTTA Lisää pisteitä pelkästä mukana olosta!
Tänä vuonna saa jokaisesta Lady Tourin kilpailusta osallistumispisteitä.
Ensimmäisestä kisasta saa yhden lisäpisteen, toisesta osallistumisesta kaksi pistettä, kolmannesta kolme pistettä ja niin edelleen. Jos on osallistunut kaikkiin kuuteen kilpailuun, on koossa jo 21 pistettä, jotka kaikki lasketaan yhteistulokseen, vaikka kisatuloksista huomioidaankin vain kolme parasta pb-tulosta.

Palkinnot
Tourin viisi (5) parasta palkitaan viimeisen kilpailun jälkeen. Jos palkinnon saaja ei ole läsnä palkintojenjaossa ollaan häneen henkilökohtaisesti yhteydessä.
Jokaisessa osakilpailussa palkitaan kunkin seuran omalla tavalla parhaat.
Viimeisessä osakilpailussa suoritetaan erillinen arvonta niiden osallistujien kesken, jotka ovat osallistuneet kaikkiin osakilpailuun. Jos ei ole kaikkiin kilpailuihin osallistuneita, arvonta suoritetaan kaikkien viiteen osakilpailuun osallistuneen kesken.

Tulosseuranta
Lady Tourin kokonaistilannetta voi seurata osoitteessa https://kgm.fi/fi-fi/kilpailut-ja-tapahtumat/lady-tour-by-kallary/340/
Kaikki osallistumispisteet lisätään tuloksiin viimeistään ennen viimeistä kisaa

Sääntöjä voidaan tarkentaa vielä ennen ensimmäistä kisaa (la 15.5.).