Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Juniorit

Juniorit

Harjattula Golf & Country Club ry. järjestää ohjattua harjoittelua ja pelitapahtumia lapsille ja  alle 21-vuotiaille nuorille. Active-ryhmään ovat tervetulleet kaikki Green cardilla tai tasoituksella pelaavat seuran juniorijäsenet. Let’s Golf ‑ryhmä on 9–15-vuotiaiden golfia aloittelevien tai siihen tutustuneiden junnujen porukka, johon ei tarvita jäsenyyttä tai Green cardia. Alle 9‑vuotiaat pelurit ks. Perhegolf.

Let’s Golf

Harjoitukset sopivat jo hieman lajiin tutustuneille tai alusta aloittaville 9–15-vuotiaille junioreille. HGCC ry:n jäsenyyttä ei vaadita.

Ryhmässä opitaan golfin perusasioita rennolla meiningillä. Golfin lisäksi harjoitellaan yleisliikunnallisia taitoja hauskoilla ja monipuolisilla harjoitteilla, leikeillä ja peleillä. Harjoitusten yhteydessä on mahdollisuus suorittaa green card, jos sitä ei vielä ole.

Aikataulut kesällä 2023 ke klo 17.30–19.00. Ryhmä käyttää Nimenhuuto-palvelua: https://hgccletsgolf.nimenhuuto.com/ Kauden harjoitusten hinta 130 €. Lisätiedot Let’s golfin osalta: daniel.aaltonen@hotmail.com.

Active

Yli 9‑v. HGCC:n juniorijäsenten harrastajien treeni- ja peliryhmä. Green card ‑tasolta ylöspäin. Harjoitukset antavat monipuolisen pohjan sekä harraste- että kilpapelaamiseen.

Lisätiedot Active-ryhmän osalta sonja.kallio@skgolf.fi.

Junioreiden maksut
Jäsen- ja pelikausimaksut 2024

Juniorijäsen (2009 ja jälkeen syntyneet) 140 €
Juniorijäsen (2002 — 2008 syntyneet) 250 €

Juniorijäsenmaksu sisältää rajoittamattoman pelioikeuden ja vakuutuksen Harjattula Golfin kentälle (emme peri jäseniltämme liittymismaksuja).

Junioreiden maksut

Jäsen- ja pelikausimaksut 2023

Juniorijäsen (2009 ja jälkeen syntyneet) 140 €
Juniorijäsen (2002 — 2008 syntyneet) 250 €

Juniorijäsenmaksu sisältää rajoittamattoman pelioikeuden ja vakuutuksen Harjattula Golfin kentälle  (emme peri jäseniltämme liittymismaksuja).

Harjoitusmaksut

Let’s Golf ‑ryhmä 1,5 h/vk 125 € (kesä-elokuu)
Active-ryhmä,

Kaikissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä myös seuran valmentaja Larri Vermolaan, larri.vermola@gmail.com tai 050 364 4050.

Ajankohtaista

HARJOITUKSET Kesällä harjoitellaan jälleen yhdessä Harjattulassa pe 14.6. alk. Kokoontuminen Harjattulassa klo […]

Lasten golf- ja liikuntaleiri järjestetään tänäkin kesänä Harjattulassa kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Ajankohta: maanantaista […]

Lasten golf- ja liikuntaleirit järjestetään tänäkin kesänä Harjattulassa kesäkuun toisella ja kolmannella viikolla. […]

Perhegolfin huhtikuun treenit järjestetään ensi ke 5.4. klo 18:00-19:00, teemalla valmiina kesään […]

Arvoisat HGCC:n vanhemmat, isovanhemmat, sedät ja tädit! Lasten golf- ja liikuntaleirit järjestetään […]

Arvoisat HGCC:n vanhemmat, isovanhemmat, sedät ja tädit! Lasten golf- ja liikuntaleirit järjestetään […]