Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Jäsenennakko kauteen 2018

Jäsenennakko kauteen 2018

14.3.2018

Hyvät Harjattula Golf & Country Club ry:n jäsenet,

Kauden 2018 jäsenmaksulaskut lähtevät Postin kuljetettavaksi tällä viikolla. Laskun kääntöpuolelta löytyvät ohjeet laskun maksamiseksi sekä muuta perus jäseninfoa, koskien tulevaa golfkautta. Muistutus kuitenkin samalla, että golfin talviharjoittelu HGCC:n yleisvuorolla Jarkko Nieminen Areenalla Impivaarassa jatkuu sunnuntaisin klo 13.30–15.30 aina maaliskuun loppuun asti. Tämä mahdollisuus on tarjolla jokaiselle HGCC ry:n jäsenelle veloituksetta.

Kentän kuulumiset

Kentälle kuuluu tätä kirjoittaessa hyvää. Talvehtiminen on sujunut taudeista vapaana ja olettama on, että kausi 2018 päästäisiin aloittamaan jälleen hyviltä pelipinnoilta. Toivotaan lämpimiä kevätkelejä, että kaikki menee suunnitellusti maaliin. Olemme siivonneet talven aikana kentän reuna-alueita ja mm. nelosen viheriön takaosa on muotoiltu uudelleen. Maanparannusaineena toimivan kalkin levitys aloitetaan vielä tällä viikolla joka samalla nopeuttaa myös kentän sulamista. Kuten syyskokouksessa viime vuoden marraskuussa kävi ilmi, on kentän väylien keskinäiset hcp-luvut ryhmitelty uudelleen ja vaikeusastetta kuvaava numerointi kauden 2018 tuloskortissa, vastaavat nyt puhtaasi pelitilastojen kertomaa. Niin ja tiedoksi, että kentän Puuceet varustetaan uusilla Biolanin kompostikäymälöillä.

Yhteistyö Hirvensalon Golfin kanssa

Yhteistyömme Hirvensalon Golfin kanssa tiivistyy ja varsinkin juniorijäsentemme kannattaa hyödyntää yhteistyön mukanaan tuomat uudet huippu mahdollisuudet. 14-vuotiaiden ja sitä nuorempien juniorijäsentemme jäsenmaksu sisältää nyt myös täyden pelioikeuden Hirvensalon Golfin kentälle. Tätä vanhempien, 15-21-vuotiaiden junnujen jäsenmaksu sisältää saman edun, jos kysymyksessä on osakkaamme juniori. Näemme yhteistyön erittäin tärkeänä lisäelementtinä luodessamme pohjaa golfin harrastamiselle Turun eteläpuolisilla saarilla.

Lasten Golf- ja liikuntaleirit kesällä 2018

Järjestämme kaksi lasten golf- ja liikuntaleiriä kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla. Ilmoittautumisia molemmille leireille otetaan jo vastaan. Leirin hinta 185 € sis. ohjauksen, lounaan, välipalan, kaikki tarvittavat pelivälineet, leiripaidan, vakuutukset sekä hauskan yhdessäolon. Leiri 1 ma 4.6.- pe 8.6. ja leiri 2 ma 11.6.- pe 15.6.2018. Leirien ohjaajina toimivat Harjattula Golfin omat golfopettajat.

Kilpailut ja kilpailukalenteri 2018

Kilpailu-/ tapahtumakalenteri alkaa täyttyä mukavasti ja julkaisemme sen huhtikuun alkuun mennessä. Jäsenistöltä saadun palautteen mukaisesti tarjoamme kaudella 2018 ruokailun jokaisen seuran avoimen kilpailutapahtuman yhteydessä. Klubiravintolaa ja kioskia hoitavat samat tutut pojat ja kokit, kuin viime kaudellakin. Myös parikilpailujen määrään on toivottu lisäystä ja kilpailukausi 2018 avataankin la 5.5. heti parikilpailuna, Avaus Scramblella.

Omistajuus vai vuokrapelioikeus

Monet jäsenistämme, jotka pelaavat vuokrapelioikeudella, ovat varmasti miettineet myös osakkeen hankkimista ja osakkuutta. Ei ole salaisuus, että osakkaamme nauttivat huomattavista rahanarvoisista etuisuuksista verrattuna kaikkiin muihin käyttäjäryhmiin. Voit käydä tutustumassa osakasetuihin seuraavan linkin kautta https://harjattulagolf.fi/osakkaille/osakasedut/ Jos olet kiinnostunut hankkimaan omistusosakkeen, autamme mielellämme asiaan liittyvissä kysymyksissä sekä opastamme tarvittavien asiakirjojen laatimisessa. Vuokrapelaamisen vaihtoehdot ja hinnat seuramme hallinnoimasta Vuokrapoolista löytyvät seuraavan linkin takaa https://harjattulagolf.fi/pelaaminen/hinnasto/

HGCC on monessa mukana

Pian taakse jäävästä (onneksi) talvikaudesta huolimatta, viemme golfin ilosanomaa eteenpäin monilla eri tahoilla. Olemme vahvasti mukana Liiku ry:n ja Suomen Golfliiton koordinoimissa ja golfia harrastuksena edistävissä hankkeissa. Seuramme osallistuu Turun alueen koulujen Supervälkkä – kiertueelle, kehitämme Turun kaupungin Liikkuva koulu kerhotoimintaa sekä Draivia Kouluun ohjelmaa. Emme myöskään unohda omaa vahvaa tukialuettamme Hirvensaloa, Satavaa ja Kakskertaa. Tämän tiedotteen liitteenä on kotisaarillamme ilmestyvän Maininkilehden liitteenä julkaistava Harjattula Golf-extra mielenkiintoisista golf-henkilöistä, niin uusista, kuin jo tutuksi tulleista.

GDPR

EU:n tietosuoja-asetuksen asettamien vaatimusten toteutuminen ja toteuttaminen on otettava huomioon myös suomalaisissa golfyhteisöissä. Suomen Golfliitto laatii parhaillaan golfyhteisöjen käytettäväksi yleistä ohjeistusta siitä, miten liiton jäsenyhteisöjen tulee huomioida tietosuoja-asetuksen velvoitteet toiminnassaan ja siitä, mitä toimenpiteitä asetuksenmukaisuus edellyttää. Ohjeistuksen lisäksi Golfliitto järjestää jäsenseuroille mahdollisuuden osallistua n. 2-3 tunnin yhteiseen koulutustilaisuuteen, jossa ohjeistukseen ja tietosuoja-asetukseen liittyviä kysymyksiä voidaan selventää. Ohjeistus pyritään saamaan niin käytännönläheiseksi kuin mahdollista ns. avaimet käteen periaatteella. Ohjeistus ja apu saadaan näillä näkymin seurojen käyttöön pääsiäisen jälkeen.

Erinomaista golfkauden 2018 odotusta teille kaikille!
HGCC ry.