Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Jäsenedut

Jäsenedut

Noin 5 hyvää syytä pelata Harjattulassa

Järjestämme kauden aikana useita mielenkiintoisia klubikilpailuja ja muita aktiviteetteja. Meillä on myös junioreille, senioreille ja naisille paljon omaa toimintaa. Kilpailumaksut halutaan pitää jäsenille kohtuullisina. Katso kauden kilpailut täältä.

Olemme hyvin ylpeitä monipuolisesta ja tilavasta harjoittelualueestamme, jossa pääset lyömään myös ruoholta. Harjoittelualueen keskeisen sijainnin ansiosta ehdit hyvin lämmittelemään ennen kierrosta: Rangelta ykköstiille ehdit yhdessä minuutissa.

Seurassamme toimii kaksi pro:ta: Sonja Kallio ja Larri Vermola. Tarjoamme jäsenillemme maksuttomia, Sonjan ja Larrin vetämiä golf-treenejä ympäri vuoden, myös talvikaudella sisätreenejä. Katso kauden treenien tarkemmat ajankohdat täältä. Mikäli haluat yksilöllistä ohjausta, kaksi ammattilaistamme varmistaa sen, että oman ajan saa helposti ja nopeasti.

Junioreille (alle 21 v.) pelaaminen seurassamme on hyvin edullista, katso tarkemmin täältä. Juniorit ovat meille aina tervetulleita ja heille on järjestetty taitotason mukaista maksutonta valmennusta sekä paljon omia kilpailuja ja muuta toimintaa. Mukaan pääsee kokeilemaan, vaikka ei ole vielä Green Cardia tai edes jäsen. Junioreiden harjoituskalenterin löydät täältä.

Seurassamme pääset helposti mukaan porukkaan aktiivisten toimikuntiemme kautta, yksin eri tarvitse pelata. Naisille, miehille ja senioreille on omat toimikuntasta. Toimikunnat kisaavat paitsi keskenään pitkin kautta, myös muita alueen seuroja vastaan tosissaan mutta ei vakavasti. Porukassa tehdään myös lyhyempiä ja pidempiä pelimatkoja sekä toimikunnittain, että kaikki yhdessä.

Haluaisitko golfista koko perheen yhteisen harrastuksen? Perhegolf-toimintamme on perhettänne varten. Perhegolfissa pääse mukaan läheistesi kanssa ohjattuun ja hauskaan valmennukseen veloituksetta. Aikaisempaa kokemusta pelaamisesta ei tarvitse olla ja välineetkin saat starttivaiheessa lainaksi. Lue lisää täältä ja tulkaa mukaan kokeilemaan ja kehittymään!

Lue tarkemmat ohjeet Harjattula Golf & Country Club ry:n jäseneksi liittymiseksi täältä.