Harjattula Golf Logo 2019 D 600x435

Harjattulan elokuu on Golfia ja Padelia!

Harjattulan elokuu on Golfia ja Padelia!

1.8.2018

Hyvät golfyhteisömme jäsenet,

Harjattulan golfkausi 2018 siirtyy huomenna elokuuhun, mutta vielä on kesää jäljellä ja toimintaa rittää. Tässä muutama tärppi, johon kannattaa tarttua!

Padel Park Harjattula avattu

Golfklubimme naapuriin on yhteityökumppanimme Padel Park avannut uutuuttaan hohtavan Padel-kentän. HGCC ry:n jäsenillä on elokuun ajan mahdollisuus tutustua tähän erittäin koukuttavaan mailapeliin erikoishinnalla. Padel Park Harjattula tarjoaa seuramme jäsenille pelivälineet (mailat ja pallot) veloituksetta koko elokuun ajan. Varaa peliaika kaveriporukallesi suoraan Padel Parkin ajanvarauksesta https://vj.slsystems.fi/padelpark-turku/. Vuokramailat ja -pallot saat Harjattula Golfin caddiemasterilta. Padel on parasta nelinpelinä, eli nyt vain porukka kasaan ja kokeilemaan. Voit tutustua lajiin tarkemmin seuraavasta linkistä. https://padelpark.fi/

Naistoimikunta järjestää torstaina 2.8. klo 17.00 Ladyjen-Padel tutustumisillan johon voit ilmoittautua omilla NexGolf -tunnuksillasi kilpailuilmoittautumisen kautta. Rohkeasti mukaan, tilaisuus on maksuton.

Seuran ohjatut teematunnit jatkuvat elokuun puoliväliin

Naisten, Miesten, Senioreiden, Hyvä Startti- ja Huntti tutisee -golftreenit jatkuvat vielä elokuun puoliväliin asti siten, että viimeiset teematunnit järjestetään to 16.8. Jos et vielä ole hyödyntänyt tätä jäsenetua, on siihen vielä hyvä mahdollisuus. Teematunneille voit ilmoittatua omilla NexGolf -tunnuksillasi kilpailuilmoittatumisen kautta.

HGCC:n jäsenmäärä kaikkien aikojen ennätykseen!

Harjattula Golfin jäsenmaksunsa maksaneiden jäsenten määrä on ylittänyt ensimmäistä kertaa seuran historiassa tuhannen jäsenen rajapyykin. Tarkka jäsenmäärä tänään on 1007 maksanutta jäsentä ja se ylittää edellisen ennätyksen vuodelta 2011 kolmellakymmnellä. Tässäkin asiassa on kesää vielä jäljellä.

Muistathan korjata lyönti ja pallon alastulojäljet

Nyt, kun kenttämme on erinomaisessa pelikunnossa on ensiarvoisen tärkeää, että kaikki lyöntijäljet ja pallon alastulojäljet korjataan tunnollisesti. Molempia (korjaamattomia) on viime kierroksilla näkynyt valitettavan paljon. Tämä on kaikkien kentän käyttäjien velvollisuus. Lyöntijälkien paikkaukseen löytyy hiekkapulloja ykköstiin vieressä olevasta lattikosta ja niitä voi täyttää hiekkastioista niin ykköstiillä, kuin puolimatkan kioskillakin. Greenihaarukka kuuluu löytyä jokaiselta kentän käyttäjältä pallon alastulojälkien korjaamiseen. Näin kentän pelipinnat pidetään hyvässä kunnossa ja voimme nautiskella golfista vielä pitkälle syksyyn asti.

Erinomaista golfkauden jatkoa!

HGCC ry.